Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Trikaliotis: Το επώνυμο ανδρικό ντύσιμο στα Τρίκαλα

03.02.2015

Στην Ιουλιέτας Αδάμ 15, το κατάστημα ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ χρόνια τώρα ντύνει τους Τρικαλινούς και όχι μόνο, με τα καλύτερα επώνυμα ανδρικά ενδύματα.

Ο ιδιοκτήτης Θέμης Τρικαλιώτης, ομολογουμένως δημιούργησε έναν εξαίσιο χώρο, ένα μαγαζί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καλύτερα του είδους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, που θεωρούνται μητροπόλεις της μόδας.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007 ως CLAVIANO και αμέσως κέρδισε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του ανδρικού κοινού, που αναζητούσε επώνυμα και ποιοτικά ρούχα σε πολύ καλές τιμές.

Εδώ και δύο χρόνια συνεχίζει ως  THEMIS TRIKALIOTIS & CO, πάντα με την ίδια φιλοσοφία και δίψα για σωστό και ποιοτικό ντύσιμο στις καλύτερες τιμές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το κατάστημα συγκαταλέγεται στα 10 καλύτερα μαγαζιά σύμφωνα με τα brand name και μετρά πολλούς πελάτες εντός κι εκτός Τρικάλων, που ψωνίζουν φανατικά και σταθερά τα ρούχα τους από εδώ.

Τώρα στην περίοδο των εκπτώσεων, ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και αποκτήστε επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια με έκπτωση έως 50%. Παράλληλα λειτουργεί και τμήμα για το γαμπριάτικο ντύσιμο με επώνυμα κοστούμια και πουκάμισα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κάντε τη βόλτα σας, κάντε την έρευνα αγοράς για το ντύσιμό σας, αλλά μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το κατάστημα ΤHEMIS TRIKALIOTIS. Να είστε σίγουροι πως όχι μόνο θα βρείτε αυτό που ζητάτε, αλλά θα έχετε κάνει και τη διαφορά….!

 

ΤHEMIS TRIKALIOTIS & CO-TO BE ONE OF A KIND

Ιουλιέτας Αδάμ 15-Τρίκαλα-τηλ. 24310-75006.