Παρασκευή 02.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άγρια επίθεση Ρομά σε δημοτικούς αστυνομικούς… για ένα παράνομο παρκάρισμα (βιντεο)

03.11.2022

Άγρια επίθεση Ρομά σε δημοτικούς αστυνομικούς στη Λαμία. Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για την σύλληψη των δραστών. Τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν στο κέντρο της Λαμίας, όταν Ρομά επιτέθηκαν σε δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη. Οι Ρομά είχαν παρκάρει παράνομα. Δύο στελέχη της δημοτικής αστυνομίας της Λαμίας πήγαν προς την πλευρά τους και τους παρακάλεσαν να απομακρυνθούν, καθώς εμπόδιζαν.

Αντί άλλης απάντησης, οι Ρομά επιτέθηκαν με ιδιαίτερη αγριότητα αρχικά στον ένα δημοτικό αστυνομικό τον οποίον χτυπούσαν σε ολόκληρο το σώμα και το κεφάλι. Όταν ο δεύτερος πήγε να παρέμβει επιτέθηκαν και σε εκείνον – και λίγο αργότερα ένας πολίτης που μπήκε στη μέση, δέχτηκε και αυτός άγρια επίθεση.

Όταν είδαν να κινούνται εναντίον τους και άλλοι πολίτες που ήταν στην πλατεία εκείνη την ώρα, απομακρύνθηκαν, ενώ άρχισε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για την σύλληψή τους.

Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις, ενώ εκείνο που προβληματίζει τους γιατρούς είναι τα χτυπήματα που έχει στο κεφάλι ο ένας από τους δύο δημοτικούς αστυνομικούς.