Δευτέρα 10.05.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Επιμορφωτική συνάντηση καθηγητών αγγλικής γλωσσάς στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

28.02.2016

Στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2016 από τη σχολική σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας κα. Μαριάνθη Μπατσίλα επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του νομού Τρικάλων με θέμα «Enriching our knowledge on English language resources, projects and programs».

Εισηγήτρια ήταν η κ. Καράγιωργα Μαρκέλλα, υπεύθυνη για τα προγράμματα του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού τμήματος της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η κα. Καράγιωργα στην αρχή της επιμορφωτικής συνάντησης ενημέρωσε τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς ότι για το σχολικό έτος 2015-2016 αποφασίστηκε η χορήγηση της υποτροφίας του «Benjamin Franklin Summer Institute Program» να δοθεί σε μαθητή/μαθήτρια του νομού Τρικάλων.

Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν τόσο για τις διαδικασίες σχετικά με την υποτροφία όσο και για προγράμματα στα οποία μπορούν να συμμετέχουν οι ίδιοι, υποτροφίες εκπαιδευτικών, μαθήματα εξ αποστάσεως, πηγές υλικού και πληροφοριών και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ακολούθησε χρήσιμη συζήτηση για τρόπους αξιοποίησης των προτεινόμενων δράσεων ενώ με τη λήξη του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί έλαβαν πλούσιο και χρήσιμο υλικό για εκπαιδευτική χρήση.