Σάββατο 09.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνάντηση Γιαγιάκου με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

08.06.2018 /

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Κυρίτση Αθανάσιο, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ. Γιαγιάκος Βασίλειος στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Μια αναλυτική και δημιουργική συζήτηση είχαν οι δύο πρόεδροι κυρίως για τον αγροτικό και τον τουριστικό τομέα. Ο κ. Κυρίτσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων μιας και είναι το πρώτο Επιμελητήριο που λειτουργεί Αγροτικό τμήμα και είναι επίσης φορέας διαχείρισης του Ενιαίου Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Ο κ. Γιαγιάκος ενημέρωσε επίσης τον κ. Κυρίτση ότι κατόπιν επικοινωνίας που είχε με πολλούς από τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Ελλάδας, έδειξαν ενδιαφέρον στην πρότασή του για δημιουργία Δικτύου συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα για υλοποίηση στοχευμένων κοινών δράσεων. Σύμφωνος στην απόφαση αυτή για τη δημιουργία του δικτύου με συναντήσεις εργασίας στα Τρίκαλα, στάθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, μιας και η περιοχή του διαθέτει σημαντικό υπόβαθρο στις αγροτικές καλλιέργειες.

Τέλος, οι δύο πρόεδροι ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενη συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν δράσεις και πρακτικές που αφορούν την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος.

 

[fbcomments]