Τρίτη 04.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δωρεάν η διαδικτυακή προβολή του διεθνούς συνεδρίου αγροτεχνολογίας

05.10.2020 /

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, ενημερώνει πως το 3ο διεθνές συνέδριο αγροτεχνολογίας AgriBusiness Forum θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στην Αθήνα (Μουσείο Μπενάκη), με την φυσική παρουσία 30 διακεκριμένων εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και περιορισμένο αριθμό διαπιστευμένων συνέδρων.

Η προβολή του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο, στην ελληνική γλώσσα με ταυτόχρονη διερμηνεία στα αγγλικά. Η παρακολούθηση, ειδικά για το 2020, είναι δωρεάν (περιορισμένος αριθμός συμμετοχών) και θα γίνεται με προεγγραφή, μέσω συνδέσμου που θα αποσταλεί σε όσους δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, μέσω της σχετικής φόρμας ΕΓΓΡΑΦΗΣ στο site του συνεδρίου (https://agribusinessforum.org/el/)

Το θέμα του συνεδρίου είναι  «Βιώσιμη Γεωργία, Ασφάλεια, Υγιεινή & Επισιτιστική επάρκεια στην μετά COVID-19 εποχή». Οι 5 θεματικές ενότητες του AgriBusiness Forum 2020 επικεντρώνονται στην ασφάλεια, στην υγιεινή και στην επισιτιστική επάρκεια, στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και στην προστασία του περιβάλλοντος, για την αντιμετώπιση των προκλήσεων για σταθερά, βιώσιμα και ανθεκτικά αγροδιατροφικά συστήματα στην Ελλάδα και στον κόσμο.