Κυριακή 24.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Διαστάσεις στα επεισόδια για τους πλειστηριασμούς

25.02.2015

Διαστάσεις πήραν τα σημερινά επεισόδια με την διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων. Ηδη τα επεισόδια καταδικάζει με ανακοίνωση της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ συγκαλείτε σύσκεψη στις 9 το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Πανελλήνιον, από την οποία υπογράφουν «Αγωνιστές/στριες κατά των πλειστηριασμών».

Τα επεισόδια έγιναν λίγη ώρα πριν την ώρα έναρξης των πλειστηριασμών, Αστυνομικοί κινήθηκαν να ανοίξουν δρόμο προς την αίθουσα για τους Δικαστικούς Επιμελητές, οι διαδηλωτές αντέδρασαν και ακολούθησε συμπλοκή μέσα από την οποία βρέθηκε στο έδαφος ο Τρικαλινός Τάκης Τσάλας που διαμαρτύρονταν για χτύπημα, με τους Αστυνομικους να το αρνούνται. Οι διαδηλωτές στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Παρόλα αυτά οι πλειστηριασμοί έγιναν κανονικά.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε νέο έργο θεατές…

Πρωτοφανή επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν σήμερα στα Δικαστήρια Τρικάλων συγκεντρωμένοι αγωνιστές που συμμετείχαν σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς που συνεχίζουν(!!!) να γίνονται στην πόλη μας!!

Πάνω από ένα χρόνο πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Νομό μας, από συλλογικότητες και αγωνιστές/στριες και είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε τέτοια επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις!

Απρόκλητα, με πρωτοφανή ένταση και θρασύτητα, επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους, τραυματίζοντας με χτύπημα στα πλευρά τον σύντροφο και μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., Τάκη Τσάλα, ο οποίος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ προχώρησαν σε  ατομικές επιθέσεις σε αγωνιστές, απειλώντας με συλλήψεις και προκαλώντας με την αλαζονική τους στάση.

Αν κυβερνούν οι τραπεζίτες στη χώρα μας, οι “θεσμοί” και οι “φίλοι” εταίροι μας, αυτό το καταλάβαμε και το νιώσαμε σήμερα για ακόμη μια φορά στο πετσί μας!

Μπορεί οι συμφωνίες με τους δανειστές-δυνάστες μας να υπογράφονται στις Βρυξέλλες από τη νέα κυβέρνηση, μπορεί οι κυβερνώντες μας να υποτάσσονται στους μονόδρομους των αγορών και να αναπαράγουν την κινδυνολογία περί της καταστροφής που θα επισύρει στο λαό μας η απόδραση από τη φυλακή του ευρώ και της Ε.Ε., όμως ο δρόμος του ανυποχώρητου και ασυμβίβαστου αγώνα του λαού μας και η ρήξη με τους δυνάστες μας, με αποδέσμευση από την Ε.Ε., είναι ο μόνος που μπορεί να καταργήσει στην πράξη τα μνημόνια, να σταματήσει τους πλειστηριασμούς, να επιβάλλει μέτρα υπέρ των αδύναμων, των φτωχών, των ανέργων και της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Καταγγέλουμε στον τρικαλινό λαό τη σημερινή αστυνομική επίθεση ενάντια σε αγωνιστές που βρέθηκαν στα Δικαστήρια για να υπερασπιστούν τη λαϊκή κατοικία από τις τράπεζες και δηλώνουμε αποφασιστικά προς όλες τις κατευθύνσεις: προς την κυβέρνηση, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την τοπική αστυνομική διοίκηση, πως δε μας φοβίζει η καταστολή και πως η τρομοκρατία ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ