Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Επίσκεψη των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων στον ΟΤΕ

03.04.2015 /

Στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων του Εργαστηριακού Κέντρου Τρικάλων, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, της ειδικότητας “Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων”του τομέα Ηλεκτρολογίας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις 01-04-2015 στο  Τμήμα Τεχνικών Εγκαταστάσεων του ΟΤΕ.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης υποδέχτηκε του μαθητές και τους εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων καθώς επίσης τους παρουσίασε διάφορες μονάδες και εξαρτήματα των εγκαταστάσεων. Οι μαθητές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση και ο υπεύθυνος της επιχείρησης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και στις απορίες τους.

Η επίσκεψη των μαθητών του τομέα Ηλεκτρολογίας είχε ως σκοπό την απόκτηση νέων γνώσεων πάνω στο αντικείμενο των σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών μεθόδων αλλά και την γνωριμία των μαθητών με το συγκεκριμένο επάγγελμα του τεχνικού ΟΤΕ και τις τεχνικές γνώσεις που αυτό απαιτεί.

Η διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων και οι καθηγητές που συμμετείχαν στην επίσκεψη θέλουν να ευχαριστήσουν τους υπευθύνους της τεχνικήςυπηρεσίας του ΟΤΕ στα Τρίκαλα για την φιλοξενία τους και την ιδιαίτερα εξαιρετική παρουσίαση που έκαναν στους μαθητές.