Κυριακή 10.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων – Κοινή εκδήλωση Δήμου Τρικκαίων – Σ.Μ.Υ

19.11.2017 /

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

 

Την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τιμούν με κοινή τους εκδήλωση η Σ.Μ.Υ. και ο Δήμος Τρικκαίων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» στις 19:00 και θα περιλαμβάνει παρουσίαση της ιστορίας της Σχολής, χορούς και τραγούδια από κάθε γωνιά της χώρας. Συνεργάζονται οι σπουδαστές της Σχολής και η Φιλαρμονική του Δήμου Τρικκαίων.
Επίσης στα πλαίσια του επίσημου εορτασμού της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017στην πόλη των Τρικάλων θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:
-Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2017.
-Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2017.
ΩΡΑ 8:00
Έπαρση της Σημαίας στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων από στρατιωτικό τμήμα της Σ.Μ.Υ.
ΩΡΑ 10:30
Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Η προσέλευση θα ολοκληρωθεί μέχρι ώρα 10:25.
Μετά τη δοξολογία, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας για τις Ένοπλες Δυνάμεις από τον κ. Δημήτριο Γκαγκαστάθη, Αντιστράτηγο ε.α..
ΩΡΑ 11:00
Επιμνημόσυνη δέηση που θα αναπεμφθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στη Σ.Μ.Υ. από τους κ.κ. Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων, Δήμαρχο Τρικκαίων, Αστυνομικό Δ/ντή Τρικάλων, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα Προεδρεία Εφεδροπολεμιστικών και Αντιστασιακών Οργανώσεων, που θα δηλώσουν συμμετοχή.
ΩΡΑ 17:00
Υποστολή της Σημαίας από στρατιωτικό τμήμα της Σ.Μ.Υ.

[fbcomments]