Δευτέρα 25.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εντυπωσίασε η εικόνα του ΓΝΤ τον Δημήτρη Κουρέτα

14.03.2019

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο καθηγητής του τμήματος Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Κουρέτας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Νομό.

Ειδικότερα, μετά την ξενάγηση του κ. Κουρέτα από τον Διοικητή κ. Παρθένη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης φάνηκε εντυπωσιασμένος από την εικόνα που παρουσιάζει το Νοσοκομείο. Ο ίδιος μάλιστα αναφερε πως στην Περιφέρεια υπάρχουν πέντε χρηματοδοτικοι άξονες, οι οποίοι ομως δεν αξιοποιηθηκαν οπως θα έπρεπε, καθώς η νυν αρμόδια αρχή έμεινε πιστή σε παλιές συνταγές, με επίκεντρο τους δρόμους και τις υποδομές.Τέλος, τόνισε πως η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση έχοντας πολλές δυνατότητες, πρέπει να αλλάξει την κατεύθυνσή της προκειμένου να παίξει ενεργό ρόλο στην αναβάθμιση της υγείας.

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Παρθένης, υπογράμμισε πως ο κ. Κουρέτας έχει κάνει φαντασμαγορικά πράγματα στη ιστορία του τυρόγαλου, ενώ συζήτησαν για το όραμα και τις προσδοκίες της διοίκησης για την εξέλιξη του νοσοκομείου.