Πέμπτη 28.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στον Βόλο, απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη και την ορεινή Μαγνησία – «Πνίγεται» η περιοχή

05.09.2023 /

Ήχησε το 112 σε πέντε περιοχές – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε Λάρισα και Μαγνησία

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του στην περιοχή του Βόλου, την οποία σφυροκοπά η κακοκαιρία Daniel τις τελευταίες ώρες. Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ ότι υπάρχει ένας άνθρωπος «χωρίς τις αισθήσεις του», τον οποίο καταπλάκωσε τοίχος, ενώ ένας δεύτερος παρασύρθηκε από ρέμα στον Άγιο Γεώργιο και αγνοείται.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θύμα της πρωτοφανούς κακοκαιρίας, στην περιοχή του Άνω Βόλου, που σαρώνει τον Βόλο και τη Μαγνησία, έπεσε ηλικιωμένος κτηνοτρόφος (70 ετών, σύμφωνα με την ΕΡΤ), αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού, στην ευρύτερη περιοχή του Άνω Βόλου, την ώρα που προσπαθούσε μέσα στη θύελλα να φτάσει σε χώρο που είχε το κοπάδι με τα πρόβατά του.

Καταγγελία Βολιώτισσας: «Ζητήσαμε βοήθεια και δεν ήρθε κανείς… μόνοι μας βγάζαμε τα νερά» 

Μεγάλη καταστροφή στον Βόλο λόγω των πλημμύρων από την κακοκαιρία “Ντάνιελ”, με τους Βολιώτες να βρίσκονται σε απόγνωση, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι ενώ ζήτησαν βοήθεια, αυτή δεν τους δόθηκε.

Κλειστός ο περιφερειακός του Βόλου – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί

Στη γέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου εγκλωβίστηκαν το πρωί της Τρίτης οδηγοί αυτοκινήτων, αφού η νεροποντή πλημμύρισαν το οδόστρωμα, δημιουργώντας πολύ δύσκολες συνθήκες για τα ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία ακινητοποιήθηκαν.

[fbcomments]