Παρασκευή 09.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μπάχαλο με τα εμβόλια!!! Αναβάλλεται ο εμβολιασμός στο Βόλο

31.12.2020

Αναβρασμός επικρατεί μεταξύ των υγειονομικών της χώρας που βλέπουν να έγινε μεγάλο μπάχαλο γύρω από την διαχείριση των εμβολίων που πήγαν τελικά σε… πολιτικούς παράγοντες και παραγοντίσκους και όχι στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής με αποτέλεσμα αυτά να μην φτάνουν. Ηδη στο νοσοκομείο Βόλου ακυρώθηκε ο εμβολιασμός που ήταν προγραμματισμένος για την Δευτέρα, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα νοσοκομεία της 5η ΥΠΕ στη Στερεά Ελλάδα, ενώ και για τους άλλους νομούς είναι πιθανόν να υπάρξει μείωση του αριθμού των γιατρών που θα εμβολιαστούν.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο τραγέλαφος των αστειοτήτων στελεχών της Ν.Δ. παρά την κατακραυγή ακόμη και του ίδιου του πρωθυπουργού, με φωτογραφίες στα ΜΜΕ και επισκέψεις μόνο και μόνο για την αυτοπροβολή τους, γεγονός που θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τα όργανα του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με ανάρτηση του: https://magnesianews.gr/:

«Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου εμβολιασμός γιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Βόλου. Παρά το γεγονός ότι είχε γίνει σύσκεψη σήμερα το πρωί για να καθοριστεί η λίστα των υγειονομικών που επρόκειτο να εμβολιαστούν πρώτοι για τον κορωνοϊό, το μεσημέρι άλλαξε άρδην ο σχεδιασμός με την 5η ΥΠΕ να αναβάλει τον εμβολιασμό χωρίς να προσδιορίζει πότε θα γίνει τελικά. Ευθύς αμέσως ενημερώθηκαν όσοι ήταν στη λίστα των υγειονομικών που επρόκειτο να κάνουν το εμβόλιο τη Δευτέρα, οι οποίοι απορούσαν τι μεσολάβησε και μέσα σε λίγες ώρες, τινάχθηκαν όλα στον αέρα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα οι εμβολιασμοί, λέει η 5η ΥΠΕ
Σε ανακοίνωσή του ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτης Σερέτης αναφέρει «Ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου καθότι αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εμβολιασμοί σε εννέα (9) Νοσοκομεία της χώρας μεταξύ των οποίων και το ΠΓΝ Λάρισας, όπου οι εμβολιασμοί διεξάγονται ομαλά.

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπως και τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε., θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς για το προσωπικό το επόμενο χρονικό διάστημα, βάσει προγραμματισμού.

Ήδη έχει δημιουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου άρτια εξοπλισμένο Εμβολιαστικό Κέντρο και έχουν ολοκληρωθεί οι εκπαιδεύσεις του προσωπικού που θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς».