Τρίτη 21.05.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έμαθε ότι ήταν έγκυος όταν ήρθε η ώρα να… γεννήσει

15.02.2018 /

Οι αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά την οδήγησαν να καλέσει γιατρό στο σπίτι και να ανακαλύψει ότι είναι έγκυος!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μία 29χρονη γυναίκα από την Θεσσαλονίκη έμαθε ότι ήταν έγκυος όταν την έπιασαν οι πόνοι της γέννας.

Οι αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά την οδήγησαν να καλέσει γιατρό στο σπίτι, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε ασθενοφόρο καθώς ήταν θέμα λεπτών να έρθει στη ζωή το παιδί. Σύμφωνα με το star.gr, η γυναίκα γέννησε τελικά μέσα στο ασθενοφόρο, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χάρη στην ομαδική συνεργασία και δύναμη ψυχής που έδειξαν 4 διασώστες με επικεφαλής την γιατρό κ. Χαριτίδου.

«Πήγαν αρχικά άλλοι διασώστες με ενημέρωση για πόνο στην κοιλιά και μας προέκυψε εγκυμοσύνη….», λέει η κ. Χαριτίδου.

«Έτρεχα να προλάβω, σίγουρα ένα άγχος το έχεις αλλά είμαστε συνηθισμένοι. Έτρεχα στην Εγνατία με τη βοήθεια της αστυνομίας», περιγράφει ο οδηγός διασώστης Χρήστος Πραφτσιώτης.

Μητέρα και κόρη, χαίρουν άκρας υγείας, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με την 29χρονη μητέρα για δεύτερη φορά, να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα νέα δεδομένα της ζωής της.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη γυναίκα δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και όταν άρχισε να νιώθει τσιμπήματα στην κοιλιά της, πήγε σε γιατρό αλλά η διάγνωση ήταν… «ευερέθιστο έντερο»!

enikos.gr