Τετάρτη 01.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έμαθαν για την ανακύκλωση μαθητές στη Φαρκαδόνα

13.11.2018

450 μαθητές από 9 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας συμμετείχαν σήμερα στο θεματικό λούνα παρκ που «στήθηκε» στην πλατεία της Φαρκαδόνας και έμαθαν μέσα από δημιουργικό – βιωματικό παιχνίδι για την ανακύκλωση.

«Αν λάβουμε υπόψη και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία μας για την ανακύκλωση, είναι περισσότερο από βέβαιο ότι οι μικροί μαθητές μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους μεγαλύτερους, παροτρύνοντας τους για ενεργό και συνειδητή συμμετοχή, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων μας» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Κοσμάς

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας Αθανασία Χαλβαντζά, εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων η υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων κα Αθανασία Γκίκα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Φαρκαδόνας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Τρικάλων, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της, και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε.

[fbcomments]