Παρασκευή 12.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Έμαθα κατά λάθος από το τηλέφωνο ότι ο γιός μου πέθανε» – Συγκλονίζει η μάνα του 47χρονου Βολιώτη

02.06.2023 /

Μία τραγωδία βιώνει εδώ και λίγες ώρες μία 75χρονη γυναίκα από τον Βόλο, η οποία έχασε τον 47χρονο γιο της μέσα σε δύο ημέρες!

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, ο 47χρονος ναυτικός με καταγωγή από το Κεραμίδι αισθάνθηκε δυσφορία και έκανε εμετό, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι τους.

Τότε, αποφάσισε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου για εξετάσεις κι εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα. Όλα συνέβησαν χθες το πρωί. Στις 22.00 το βράδυ αποφασίζεται από τους θεράποντες ιατρούς του “Αχιλλοπουλείου” η μεταφορά του στη στεφανιαία μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, χωρίς να λάβει γνώση η ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία επέστρεψε στο σπίτι της, στη Ν. Ιωνία Βόλου και ζούσε με την αγωνία για την πορεία της υγείας του γιου της.

Στις 23.20 ο άτυχος Νικόλαος Βαϊτσης, καταλήγει, όμως κανείς δεν ειδοποιεί τη μητέρα του, η οποία σήμερα το πρωί προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με την αρμόδια κλινική του Νοσοκομείου Βόλου για να ενημερωθεί για την πορεία υγείας του γιου της. Τότε, μετά από ταλαιπωρία και ανθρώπους που δε γνώριζαν τίποτα, ενημερώθηκε, σχεδόν κατά λάθος, ότι ο γιος της διακομίστηκε στη Λάρισα κι εκεί πέθανε.

Το σοκ ήταν ισχυρό και η γυναίκα μιλώντας στο TheNewspaper.gr επισημαίνει ότι έχασε το παιδί της μέσα σε λίγες ώρες, χωρίς καν να έχει την ευαισθησία κάποιος να την ενημερώσει. “Το έμαθα τυχαία. Αν δεν τηλεφωνούσα, δε θα ήξερα ακόμα ότι το παιδί μου έφυγε από τη ζωή” είπε.

Πηγή: thenewspaper.gr

[fbcomments]