Τρίτη 16.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Φθιώτιδα: Οδηγός «καρφώθηκε» σε τοίχο μάλλον από ανακοπή

04.11.2018 /

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που έγινε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στις Ράχες Φθιώτιδας.

«Θα μπορούσαμε να θρηνούμε περισσότερα θύματα, αφού το αυτοκίνητο κατέβαινε με πολλά χιλιόμετρα ανεξέλεγκτο….», λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Στο σημείο αυτό περιμένουν παιδιά και κόσμος το λεωφορείο. Ευτυχώς η τρελή πορεία του αυτοκίνητου του ηλικιωμένου σταμάτησε πάνω στον τοίχο. Και ευτυχώς δεν βρήκε στην πόρτα τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου που περνούσε εκείνη την ώρα γιατί θα τον σκότωνε. Μάλλον ο οδηγός έπαθε ανακοπή γιατί το αυτοκίνητο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση από το χωριό προς την παραλία….», μας είπε.

Τροχαίο

Τροχαίο στις Ράχες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηλικιωμένος οδηγός κινούταν από το χωριό Ράχες προς την παραλία. Η πορεία του ήταν σωστή, αφού λίγο πριν στο ύψος του γηπέδου τον χαιρέτησε ένας διερχόμενος και ανταπέδωσε τον χαιρετισμό. Λίγα μέτρα πιο κάτω όμως, ο οδηγός κάτι έπαθε. Πιθανότατα ανακοπή ή εγκεφαλικό.

Το αυτοκίνητο εντελώς ανεξέλεγκτο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ακολουθώντας τρελή πορεία καρφώθηκε κυριολεκτικά σε έναν τοίχο παλιού σπιτιού. Πριν πέσει πάνω στον τοίχο χτύπησε ένα διερχόμενο αγροτικό, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Νεκρός

Νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός

Δυστυχώς ο ηλικιωμένος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από το φορτηγάκι, ενώ ο τραυματίας οδηγός του αγροτικού, που είναι επαγγελματίας από τις Ράχες, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Το ΑΤ. Στυλίδας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

Το

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε έναν τοίχο παλιού σπιτιού

Ένας

Ένας ακόμη άνδρας τραυματίστηκε

 

Πηγή: lamiareport