Κυριακή 04.06.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σάλος με τον προπονητή Ταεκβοντό που χαστούκισε αθλήτρια – Βίντεο

02.11.2021

Τρομερές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει προπονητή να δίνει χαστούκι σε 13χρονη αθλήτρια δυναμικών αθλημάτων, διότι δεν απέδωσε όπως θα ήθελε ο ίδιος.

Το περιστατικό καταδικάζει ο ΣΟΑΤ που αναφέρει πως «Με αφορμή το περιστατικό βίας στο οποίο όπως πληροφορηθήκαμε εμπλέκεται Τρικαλινός προπονητής του Ταεκβοντό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, η διοίκηση του ΣΟΑΤ νιώθει την υποχρέωση απέναντι στα μέλη του και την Τρικαλινή κοινωνία να τονίζει ότι καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας, καθώς σίγουρα δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του Συλλόγου μας καθώς και των προπονητών-δασκάλων του. (ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ)

Το περιστατικό

Μάλιστα, ο προπονητής μίλησε για το περιστατικό και προσπάθησε να το υποβαθμίσει, αναφέροντας πως έχει πάρει το… πράσινο φως από τη μητέρα της αθλήτριας, ενώ έγινε πάνω στην ένταση.

«Αυτή η αθλήτρια είναι σαν την κόρη μου, από μονογονεϊκή οικογένεια. Προσπαθώ να τη βάλω σε έναν καλό δρόμο, να την τραβήξω από παλιοπαρέες έξω. Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες, μπορεί να έδειξα λίγο παραπάνω σκληρός, αλλά δεν είναι όπως ακριβώς φάνηκε», ήταν τα πρώτα του λόγια στο «Star».

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, έχω μιλήσει και με τη μητέρα της. Μου είπε πως αν χρειαστεί μπορώ να τους ρίξω και μια μπατσούλα. Δεν μου απέδωσαν όπως έπρεπε κι εγώ λίγο ξέφυγα. Πάνω στην ένταση… έγινε. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Να μη γίνουμε ανθρωποφάγοι. Το έκανα για να την ξυπνήσω επειδή δεν μου απέδωσε όπως ήθελα. Ήταν μια άτυχη στιγμή, το κορίτσι δεν το εξέλαβε στραβά. Έχω αναλάβει τον ρόλο του πατέρα. Αν το θέμα πάρει άλλη διάσταση από την πραγματική, εγώ καταστρέφομαι!».

Μάλιστα, στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και η μητέρα της κοπέλας, η οποία προσπάθησε να καλύψει τον προπονητή. «Δεν χρειάζεται να πάρει τέτοιες διαστάσεις. Είμαι χωρισμένη κι ο προπονητής έχει τις αθλήτριες σαν παιδιά του. Δεν έγινε άλλη φορά, μέσα στο στρες μπορεί να έγινε κατά λάθος. Τα αγαπάει τα παιδιά, δεν χρειάζεται να γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Ο προπονητής αγαπά τα παιδιά μου. Δεν με ενοχλεί αυτό, όλοι μας έχουμε δώσει μια σφαλιάρα στα παιδιά μας. Δεν έχει ξαναγίνει από τον προπονητή. Αγαπώ τα παιδιά μου. Έγινε μια φορά κι ας το αφήσουμε εκεί. Έγινε πρώτη και τελευταία φορά, δεν πρόκειται να ξαναγίνει πιστεύω», ανέφερε.

[fbcomments]