Η εμπειρία της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μίνινα μέτρησε απέναντι στον ενθουσιασμό της Τρικαλινής Τζέλης με την Ρωσίδα να επικρατεί με 15-7 στον μεταξύ τους αγώνα πριν απο λίγη ώρα στο Τόκιο.
Η αθλήτρια του Νίκου Παϊταρίδη είχε εξ αρχής δύσκολο έργο απέναντι στην Ρωσίδα η οποία δεν ήταν και η καλύτερη κλήρωση που μπορούσε να της τύχει καθώς πρόκειται για πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια κόσμου.
H Ρωσίδα μπήκε πολύ δυναμικά και πήρε προβάδισμα με 4-0, με την Τζέλη να παίρνει στη συνέχεια να ισοφαρίζει, με την πρώτη περίοδο να τελειώνει 4-4.
Στην τρίτη και κρίσιμη περίοδο έπρεπε να κινηθεί πιο επιθετικά η Τζέλη. Η Μίνινα πήρε όμως τον πρώτο πόντο στην περίοδο και στη συνέχεια έκανε το 12-7 με χτύπημα στο κεφάλι. Ο χρόνος ήταν εις βάρος της Τζέλη που τελικά ηττήθηκε με 15-7 και ολοκλήρωσε έτσι τον παρθενικό της αγώνα σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Φανή θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στα ρεπεσάζ σε περίπτωση που η Μίνινα φτάσει στον τελικό. Σε κάθε περίπτωση η νεαρή Τρικαλινή αθλήτρια έδειξε ότι το μελλον της ανήκει.
sportrikala