Κυριακή 03.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η Λατινοπούλου… οι αξύριστες γυναίκες και οι ξυρισμένοι άντρες…

03.06.2021 /

Η ιστορία της φιλόδοξης νεαρής που επιθυμεί διακαώς να εισέλθει στη Βουλή προκαλώντας «θόρυβο» με αναρτήσεις που εξοργίζουν την κοινή γνώμη – Twitter, Βουλή αλλά και η κυβέρνηση «ξυρίζουν» το μανιφέστο της

«Συχνά μας πολεμάνε που μας πολεμάνε οι άντρες λόγω του φύλου μας, ας μείνουμε τουλάχιστον ενωμένες μεταξύ μας και ας σπάσουμε αυτή τη καθεστηκυία νοοτροπία. Ενωμένες μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα» δήλωνε για τις γυναίκες πριν από λίγους μήνες η φιλόδοξη νεαρά Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Τότε βέβαια η συνέντευξη εκείνη …πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού η «ωραία του Θερμαϊκού», όπως την αποκαλούν, ήταν άγνωστη κατ’ ουσίαν στο ευρύ κοινό, ένα ωραίο κορίτσι που έχει παθιαστεί με την πολιτική.

Πριν από λίγα 24ωρα όμως η ανάρτησή της για ραγάδες, μασχάλες και αξύριστα πόδια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και χιλιάδες επικριτικά σχόλια για την υπερφίαλη -έτσι την χαρακτηρίζουν στη Θεσσαλονίκη– πολιτευτή που έχει θέσει σαν στόχο της τη Βουλή.

Γόνος μιας πολύτεκνης οικογένειας η μικρή στο δέμας νεαρή σπούδασε Νομική, ήταν πρωταθλήτρια στο τένις σύμφωνα με το βιογραφικό της, αλλά ο διακαής πόθος της τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν η πολιτική.

Κάτι που διαπίστωσε πριν από λίγα χρόνια γνωστό στέλεχος τότε της γαλάζιας παράταξης σε beach bar της Χαλκιδικής που καθόταν με φίλους του, όταν παρατήρησε ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου τον κοίταζε έντονα.

Απόρησε, γιατί η φιλόδοξη κοπέλα συνοδευόταν από έναν πολύ ψηλό και γοητευτικό άνδρα αλλά όπως θυμάται φίλος του γαλάζιου στελέχους, η Λατινοπούλου τον προσέγγισε για να του εκφράσει αρχικά τον θαυμασμό της.

Ακολούθως του είπε πόσο θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, επηρεασμένη λένε άνθρωποι που την ξέρουν από την επιτυχημένη διαδρομή της κυρίας Έλενας Ράπτη, την οποία ζηλεύει.

Μόνο που θα πρέπει να της εξηγήσει κάποιος, ότι η κυρία Ράπτη ασχολήθηκε με κοινωνικά θέματα που την ευαισθητοποίησαν και δεν μπήκε ποτέ στο trip μιας αβάσταχτης ελαφρότητας του είναι και του φαίνεσθαι.

Αυτό στο οποίο εντρυφεί μετά μανίας η Αφροδίτη Λατινοπούλου που κάνει τα πάντα για να φανεί, όπως συνέβη στην συνάντηση με τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πριν από μια εβδομάδα.

«Την Κυριακή» έγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram «είχα τη χαρά να ενημερωθώ από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης για τις απόψεις των κυνηγετικών οργανώσεων πάνω στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς. Κατανοώ και ενστερνίζομαι τις ανησυχίες τους περί της υποχρεωτικής στείρωσης των δεσποζόμενων ζώων».

«Ζώο» πάντως -και όχι μόνο- την έχουν χαρακτηρίσει χιλιάδες χρήστες στα social media μετά την περίφημη ανάρτηση της η οποία έδωσε την αφορμή για μια καταιγίδα αρνητικών σχολίων

Ο μέντορας και ο Εύοσμος!

Αυτή ήταν άλλη μια μεγάλη στιγμή στην μέχρι τώρα πολιτική διαδρομή ενός «τίποτα» όπως την αποκαλούν πολλοί εδώ και λίγα 24ωρα, που ονειρεύεται τα έδρανα της Βουλής και δεν ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την προβολή της.

Η γνωριμία της με τον PR man Κυριάκο Κερανόπουλο

θα οδηγήσει σε μια ζεστή φιλία, ειδικά από την στιγμή που ο πρώτος φροντίζει να την «προωθεί» ως μια γοητευτική νομικό και αθλήτρια.

KERANOPOULOS_LATINOPOULOU

Κάπως έτσι η παντελώς άγνωστη Αφροδίτη Λατινοπούλου βρίσκεται ως κεντρική ομιλήτρια σε άγνωστα οικονομικά πολυσυνέδρια μαζί με άλλου ειδικού βάρους συνομιλητές, επίσης άγνωστοι στο ευρύ κοινό.

Μαζί με τον «μέντορά» της Κυριάκο Κερανόπουλο ανέλαβαν το marketing και της Δημόσιες Σχέσεις του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου πριν από τέσσερα χρόνια, άλλη μια μεγάλη στιγμή στην μέχρι τώρα ισχνή διαδρομή της στα κοινά.

Η εμφάνισή της στο «Πρωινό» του Αντέννα ήταν το momentum της μικρόσωμης πλην καλλίπυγου νεαρής μετά το βίντεο της οργής που ξεπέρασε τα 2.430.000 views, αλλά έχει μόνο δύο like, το ένα εκ των οποίων είναι το δικό της!

Κάτι που ελάχιστα απασχολεί την νομικό η οποία ενίοτε γράφει βίντεο για να εμπεδώσουμε τις απόψεις της, αυτά ανεβαίνουν σε ιστοσελίδα και όπως είναι αναμενόμενο καταπιάνεται με όλα: Από την πανδημία μέχρι τον Ερντογάν και τον Ζακ Κωστόπουλο!

Ντυμένη με αυστηρό dress code ώριμης πολιτικού, προσπαθεί χωρίς επιτυχία να πείσει αυτούς που θα τα δουν-δεν είναι και πολλοί-πόσο έτοιμη είναι για την Βουλή.

Γενικότερα ασχολείται με ότι πουλάει, είναι φανατική θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και θέλει διακαώς να ακολουθήσει την διαδρομή του.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η δημοσιότητα που πήρε η άγνωστη και μέχρι τώρα ατυχήσασα πολιτευτής είναι ότι καλύτερο για την ίδια, που ζει μεγάλες στιγμές τα τελευταία 24ωρα.

Παρά τα ανηλεή σχόλια και το κράξιμο που δέχθηκε η κοντόσωμη νομικός και πρώην τενίστρια πέτυχε τον σκοπό της, που δεν ήταν άλλος από το να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο.

Στις συνεντεύξεις της εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος ότι η Λατινοπούλου που έκλεισε τον περασμένο μήνα τα τριάντα απαντάει σαν πολιτικός και όχι σαν μια νέα γυναίκα που εκτός των άλλων θέλει να ασχοληθεί και με τα κοινά.

latino_1

Όταν στην ερώτηση τι σου έλειψε περισσότερο στην πανδημία η πρώτη φράση είναι «η έλλειψη εκκλησιασμού, η Θεία κοινωνία» δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω.

Αμα το κάνεις θα διαπιστώσεις ότι θέλει να παίξει μια παρτίδα τένις με τον πρωθυπουργό και σε δέκα χρόνια από σήμερα ονειρεύεται τον εαυτό της με περισσότερες εμπειρίες, γνώση, δική της οικογένεια.

Το καλύτερο το άφησε για το τέλος: Θέλει να είναι μέσα στο κοινοβούλιο, κάτι που φαντάζει κομματάκι δύσκολο μετά τα τελευταία της αποκαλυπτήρια.

Πηγη: protothema