Πέμπτη 08.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αρναούτογλου: Πολλές βροχές και φόβοι για το τριήμερο

07.06.2022

Ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο Facebook, μιλά για φθινοπωρινή «έφοδο» με βροχές και καταιγίδες που «θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας» – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Έντονα, για την εποχή, καιρικά φαινόμενα θα καταγραφούν τις επόμενες ημέρες στη χώρα, με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται την Παρασκευή, ενώ είναι πιθανό να παρατηρηθεί αστάθεια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ισχυρή νεροποντή έπληξε πολλές περιοχές τη Δευτέρα λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας που θα συνεχιστεί.

Ο Σάκης Αρναούτογλου – σε ανάρτησή του στο Facebook – κάνει λόγο για φθινοπωρινή «έφοδο» με βροχές και καταιγίδες που «θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας».

«Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, από τον ειδικό.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook:

«Στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές το επόμενο 48ωρο! Φθινοπωρινή “έφοδος” την Παρασκευή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα για “πολύ νερό” κατά τόπους! Φίλες και φίλοι καλημέρα! Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!!Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις αλλά και μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 16:45 αλλά και στις 22:45 προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη! Για το χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=jP3Fm5eQlZQ
Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου».