Δευτέρα 05.06.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ξεκληρίστηκε από κορωνοϊό η οικογένεια αρνητή γιατρού στη Φθιώτιδα

09.11.2021 /

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Φθιώτιδα όταν σε λιγότερο από ένα μήνα, ξεκληρίστηκε μια οικογένεια, λόγω του κορωνοϊού. Κανείς τους δεν ήταν εμβολιασμένος. Εντύπωση προκαλεί μάλιστα ότι αυτός που τους έπεισε να μην εμβολιαστούν ήταν ο γιατρός, ο οποίος κατέληξε χθες, σε ηλικία 66 ετών, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.
Ο Νίκος Χριστοδούλου, συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός, με ειδικότητα καρδιολόγου και απόφοιτος της ΣΣΑΣ, που κατέληξε χθες φέρεται ότι ήταν αρνητής του κορωνοϊού, θεωρώντας ότι είναι μία ίωση όπως όλες οι άλλες. Ως εκ τούτου, έπεισε τόσο τη μητέρα του όσο και τον αδελφό του ότι δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο. Συνάδελφοί του προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.
Ο αδελφός του, Γιάννης Χριστοδούλου, πρόεδρος για πάνω από δύο δεκαετίες στον Παλαμά Δομοκού, φέρεται ότι είχε δεύτερες σκέψεις, ωστόσο τελικώς επείσθη από τον αδελφό του, μιας και ήταν γιατρός, να μην εμβολιαστεί.
Ο κορωνοϊός άρχισε να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στην οικογένεια, ξεκινώντας από τη 91χρονη μητέρα των δύο αδελφών, Αλεξάνδρα, που κατέληξε στις 13 Οκτωβρίου. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στις 24 Οκτωβρίου κατέληξε και ο Γιάννης Χριστοδούλου, ενώ ο αρνητής γιατρός αδελφός του ήδη νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο γιατρός άρχισε να αλλάζει τις θέσεις του. Όμως ήταν ήδη αργά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε, χτυπημένος από τις επιπλοκές.

[fbcomments]