Τρίτη 04.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέες κατηγορίες παιδεραστίας για τον ντράμερ των Πυξ Λαξ

07.04.2022 /

Λίγες ημέρες πριν αρχίσει η δίκη του για παιδεραστία, ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργος Γιαννόπουλος βρίσκεται κατηγορούμενος και για άλλα σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής κακουργηματικής δίωξης σε βάρος του γνωστού ντράμερ ο οποίος θα πρέπει πλέον να κληθεί σε απολογία από τον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση. Κατηγορείται για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους οι οποίοι είτε έχουν συμπληρώσει τα 12χρονια είτε όχι, άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων κάτω των 14 ετών, άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Η δίωξη αφορά πέντε κοπέλες τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013. Φέρεται μάλιστα να διέπραξε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται, όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά, κυρίως σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, όπως κάποιες από τις καταγγέλλουσες. Οι ιδιοκτήτες δε του ενός κάμπινγκ τον υποχρέωσαν να φύγει αμέσως από αυτό, μόλις ενημερώθηκαν για τις καταγγελίες σε βάρος του.

Να σημειωθεί πάντως ότι την ερχόμενη Δευτέρα, ο ντράμερ πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις έξι ετών από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013,. Σε πρώτο βαθμό ο μουσικός είχε καταδικασθεί για το αδίκημα αυτό σε 12 έτη κάθειρξη με αναστολή.