Κυριακή 23.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο πρώην άντρα της σκότωσε τελικά την 55χρονη Αλεξάνδρα Φουντούνα

14.12.2021

Ο πρώην άντρας της ο οποίος ζούσε στα Τρίκαλα, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρει την 55χρονη και να την εκτελέσει επειδή τόλμησε να του ζητήσει διαζύγιο. Ο δράστης φορούσε παλτό και ρούχα τα οποία παραπλάνησαν τους αυτόπτες μάρτυρες, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι η μητέρα του ήταν εκείνη που έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Πρωινές ώρες (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της» ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

0011f01c52a675690fb86bed32ed0398 L

Ωστόσο μετά από ενδελεχή έρευνα των αρχών, διαπιστώθηκε ο πραγματικός δολοφόνος και τελικά συνελήφθη από άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για την 17η γυναικοκτονία στη χώρα μας για το 2021.

Όπως δήλωσε ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, Γιώργος Φουντούνας, η 55χρονη δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της, ακόμα και μαχαίρι:

«Η αδελφή μου είχε τρία παιδιά. Είχε χωρίσει από τον άντρα της πριν από λίγο καιρό και πήρε άλλον. Με τον πρώην σύζυγό της είχε πολλά προβλήματα. Ερχόταν και την απειλούσε συνέχεια, αλλά φωνάζαμε τους αστυνομικούς, τον έπιαναν και τον τιμωρούσαν. Με μαχαίρια ερχόταν εδώ και της φώναζε, αλλά εμείς τον παραδίδαμε στην Αστυνομία» είπε.

«Η θεία μου είχε φτιάξει μια νέα ζωή τα τελευταία χρόνια στη Χαλκιδική και ζούσε ήσυχα, όπως ήθελε» δήλωσε ο ανιψιός του θύματος Παρασκευάς Φουντούνας.