Δευτέρα 25.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτη καταγγελία: Τι τρέχει με την αξιοπιστία των τεστ;

28.10.2020

Μια απίστευτη καταγγελία που σίγουρα θα πρέπει να μπει στο… μικροσκόπιο του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων,  κάνει η κόρη του πρώην δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη, που έχασε τη ζωή του από covid19 και του οποίου η καταγωγή ήταν από τη Διάβα Καλαμπάκας.

Όπως καταγγέλλει η κόρη του είχε συμπτώματα για δέκα περίπου μέρες, όμως τα τρία τεστ αντισωμάτων και τα δύο μοριακά τεστ που είχε κάνει έβγαιναν αρνητικά. Μάλιστα στο ένα από αυτά που βγήκε αρνητικό, (όταν πλέον ο βγήκε θετικό το τεστ του νοσοκομείου) ζητήθηκε επανεξέταση και στη δεύτερη φορά… βγήκε θετικό…

Το δημοσίευμα και τον βίντεο

Συγκλονίζει η κόρη του πρώην δημάρχου Πάρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό, όμως τα περισσότερα τεστ που είχε κάνει ήταν αρνητικά.

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης, όπως αναφέρει η κόρη του στο LIVE NEWS, είχε συμπτώματα για δέκα περίπου μέρες, όμως τα τρία τεστ αντισωμάτων και τα δύο μοριακά τεστ που είχε κάνει έβγαιναν αρνητικά.

«Ο πατέρας μου είχε πυρετό από την Πέμπτη και το Σάββατο πήρε ένα τεστ αντισωμάτων από το φαρμακείο και βγήκε αρνητικό. Του είπα ότι δεν είναι αξιόπιστο και του είπα να κάνει μοριακό τεστ τη Δευτέρα, έχοντας τέσσερις ημέρες πάνω από 38 πυρετό, το οποίο βγήκε και αυτό αρνητικό» ανέφερε η κόρη του Χρήστου Βλαχογιάννη.

Το πρώτο τεστ για Covid-19 που βγήκε θετικό ήταν αυτό που έκανε αφού υπέφερε για δέκα ημέρες, όμως μόλις μπήκε στο νοσοκομείο διασωληνώθηκε και έπειτα από λίγο έφυγε από τη ζωή.

«Μια εβδομάδα μετά ξανακάνει μοριακό τεστ στο σπίτι και τεστ αντισωμάτων στο νοσοκομείο που βγήκαν αρνητικά» ανέφερε.

«Είχε κάνει πολύ βαριά πνευμονία και έπρεπε να μπει στην εντατική» συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι ο πατέρας της είχε υποκείμενα νοσήματα και τελικά δεν τα κατάφερε.

blob:https://www.megatv.com/751fff8e-ce5f-4580-9bf3-ffc4c401aba4

https://www.megatv.com/