Παρασκευή 30.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έλενα Κουντουρά: «Συγκινήθηκα και προσευχήθηκα στα Μετέωρα»

27.10.2017 /

Λίγα λεπτά μετά τις 2.00 μ.μ. ολοκληρώθηκε η ανοικτή σύσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με φορείς του τουρισμού στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Διβάνη στην Καλαμπάκα.

Η λαμπερή Υπουργός έφθασε στο ξενοδοχείο Διβάνη με αρκετή καθυστέρηση από το αρχικά ανακοινωθέν πρόγραμμα, στις 12.30 περίπου, μετά από την επίσκεψή της σε Μονές των Μετεώρων.

Στην αρχική της τοποθέτηση ευχαρίστησε όλους για τη θερμή υποδοχή, σημειώνοντας ότι είχε επισκεφθεί ως παιδί τα Μετέωρα με τους γονείς της, γι’ αυτό και συγκινήθηκε πάρα πολύ. «Συγκινήθηκα, προσευχήθηκα, ήταν μία μαγική στιγμή για εμένα», είπε και υποσχέθηκε ότι θα έρθει ξανά με την οικογένειά της.

Στην ομιλία της αναφέρθηκε στους στόχους και στις ενέργειες του Υπουργείου Τουρισμού, και κατέληξε σημειώνοντας ότι ο τουρισμός είναι αυτός που κρατά την Ελληνική οικονομία.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν παραβρισκόμενοι εκπρόσωποι φορέων, ενώ η κ. Κουντουρά απάντησε σε διάφορα θέματα που τέθηκαν.

Μίλησαν οι: Κώστας Φαμίσης, Σωτήρης Φαμίσης και Χρήστος Πετρέας για την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, Αντώνης Τούλας, Γιάννης Καρακαντάς, Αχιλλέας Σιάχος, Χρήστος Γκρέκος για το Δίκτυο Δήμων περιοχής Πίνδου, Βασίλης Κυριακούλης για την Κίνηση Πολιτών «Μετέωρα για Όλους», και Ηλίας Μαυραγάνης.

Οι περισσότεροι από τους παραπάνω κατέθεσαν και υπομνήματα, κάτι που έκανε και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Γιάννης Μπουτίνας, εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

πηγή:ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ.gr