Τετάρτη 07.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Ελάτε να συλλάβετε το γιο μου»: Η δραματική ιστορία μητέρας στο Βόλο

13.07.2022

«Ελάτε να συλλάβετε το γιο μου»: Η δραματική ιστορία μητέρας στο Βόλο – Τα ναρκωτικά ανάγκασαν να καταδώσει το παιδί της

 

Μία τραγική οικογενειακή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Βόλο, αφού μία μητέρα αναγκάστηκε να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς, προκειμένου να συλλάβουν τον 29χρονο γιο της, αφού εδώ και 14 χρόνια τον βλέπει έρμαιο του εφιάλτη των ναρκωτικών.

Τα ναρκωτικά ανάγκασαν να καταδώσει το παιδί της

Σύμφωνα με το gegonota.news, βλέπει πολύ συχνά το παιδί της με χειροπέδες, να κοιμάται ακόμη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, κάθε φορά που οδηγείται στα δικαστήρια και την αστυνομία να είναι μόνιμος επισκέπτης στο σπίτι της. Ο 29χρονος γιός της ζει όλη μέρα χαμένος στην ηρωίνης, από την ηλικία των 15 ετών.

 

Κλοπές και ληστείες είναι στην ημερήσια διάταξη και κάθε δέσμευση που δόθηκε για εισαγωγή του σε κλειστό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ δεν τηρήθηκε. «Ξέχασα να πάω», ήταν η απάντηση του 29χρονου προς το δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του δίκης. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο δίμηνο ο 29χρονος απασχολεί σχεδόν καθημερινά την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. Μετά τις τελευταίες κλοπές που διέπραξε, στις 6 Ιουλίου, η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία, που τον αναζητούσε. «Ελάτε να τον συλλάβετε, εδώ είναι, ήρθε στο σπίτι» είπε η μητέρα του στους αστυνομικούς, παίρνονταν τη δύσκολη απόφαση να τον καταγγείλει και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, όπου εκτίει ποινή για ληστεία στον ΟΑΕΔ και την Τρίτη 12 Ιουλίου οδηγήθηκε και πάλι στο δικαστήριο, στον Βόλο, για επτά νέες κλοπές μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Σε μια απόπειρα να κλέψει κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ , είχε πάρει ένα δίκυκλο και προσπαθούσε να σπάσει την τζαμαρία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Χθες καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση, με υποχρέωση να εκτίσει τους δύο και δεν κατέθεσε έφεση. Είπε στο δικαστήριο πως δεν θυμόταν τίποτα από τις κλοπές  και πως έχει βρει ένα καταφύγιο στη φυλακή…

ethnos.gr