Τρίτη 16.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εξολοθρευτής …κουνελιών έχει τρομοκρατήσει ολόκληρο χωριό!

28.12.2018

Πανικό σε κτηνοτρόφους και κατοίκους προκαλεί ένας άγνωστος που σκοτώνει συστηματικά τα χαριτωμένα ζώα.

Πανικό έχει προκαλέσει ένας κατά συρροή δολοφόνος κουνελιών σε χωριό της Γαλλίας, ο οποίος όπως έχει διαπιστώσει η Αστυνομία, αν και δεν αφήνει ίχνη, ακολουθεί πάντα την ίδια μέθοδο.

Η δράση του φαίνεται να ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο στο χωριό Minihy-Tréguier χωρίς να υπάρχει κάποιο άλλο περιστατικό τους υπόλοιπους μήνες μέχρι το περασμένο Σάββατο, ώσπου βρέθηκαν επτά κουφάρια κουνελιών σε ένα κήπο.

Σύμφωνα με την Guardian, οι Αστυνομικές Αρχές έχουν διαπιστώσει ότι ο δράστης δεν αφήνει πίσω του κάποιο ίχνος όμως δρα με την ίδια μέθοδο.

Μπαίνει σε κήπους νυχτερινές ώρες, αρπάζει κουνέλια και είτε τα καρφώνει με βελόνα ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο είτε τα σκοτώνει με τα παπούτσια του.

Ένας κάτοικος του χωριού στην εφημερίδα Le Télégramme, δήλωσε: «Είναι τρομακτικό. Αν βάζουν στο στόχαστρο απροστάτευτα ζώα όπως τα κουνέλια, τότε θα μπορούσαν πολύ εύκολα να επιτεθούν και σε ανθρώπους, ειδικά ηλικιωμένους»

«Πρέπει να είσαι άρρωστος για να κάνεις κάτι τέτοιο σε ζώα. Δεν το κάνει ούτε για να τα φάει» είπε μία άλλη κάτοικος.

Το μεγαλύτερο πλήγμα ωστόσο έχει δεχθεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που εκτρέφει κουνέλια εδώ και 55 χρόνια και όπως λένε «είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει κάτι τέτοιο» καθώς μετρούν 20 νεκρά ζώα σε τέσσερις ξεχωριστές επιθέσεις.

[fbcomments]