Κυριακή 05.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έκοψε την πίτα το Επιμελητήριο Τρικάλων

22.02.2016

Μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις

Με αναφορές στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις, λόγω της ύφεσης, ζητώντας παράλληλα λιγότερα φοροεισπρακτικά μέτρα και αποφάσεις που θα δώσουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα, χθες το πρωί, το Επιμελητήριο Τρικάλων έκοψε την βασιλόπιτα.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του επιχειρηματικού φορέα, παρουσία τοπικών και πολιτικών φορέων, καθώς επίσης και πολλών εκπροσώπων των τοπικών επιχειρήσεων.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος που ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη υγεία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος ευχήθηκε καλή χρονιά, χωρίς να παραλείψε να σταθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, εξαιτίας της ύφεσης και της οικονομικής κρίσης.

“Μόνο φοροεισπρακτικά δε μπορούμε να πετύχουμε κάτι και να λυθεί το όλο πρόβλημα. Θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που θα δώσυν ώθηση στην επιχειρηματικότητα που τόσο χρειάζεται για την ανάπτυξη και την παραγωγή που τόσο χρειάζεται η χώρα μας” τόνισε ο κ. Γιαγιάκος.

Ο κ. Γιαγιάκος ευχήθηκε το 2016 να αλλάξει κάτι, διότι ο επιχειρηματικός κόσμος δεν αντέχει άλλο.

Βραβεύτηκε η προσφορά

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του τοπικού Επιμελητηρίου προχώρησε στη βράβευση δύο τοπικών επιχειρήσεων, του Υπεραστικού ΚΤΕΛ τρικάλων και του ιδιοκτήτη του φαστ – φουντ jimmy’s, Δημ. Παπαγιωτόπουλου.

Το βραβείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Βασίλης Τζατζάκης που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το χιλιάδες Τρικαλινούς πολίτες που καθημερινά επιλέγουν για να μετακινηθούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, ενώ πρόσθεσε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για να γίνονται όλο και καλύτερες οι υπηρεσίες που προσφέρει.

Για την πολύχρονη προσφορά του, τόσο στο χώρο της εστίασης (σ.σ από το 1977), όσο και για την πολύχρονη προσφορά του στο συνδικαλισμό που ξεκίνησε βραβεύτηκε ο Δημήτρης Παπαναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος παρέλαβε το βραβείο του εμφανώς συγκινημένος και προέτρεψε τους νέους που ασχολούνται στο χώρο της εστίασης και όχι μόνο να δραστηριοποιούνται συνδικαλιστικά, καθώς τα προβλήματα είναι πολλά. Τα βραβεία που δόθηκαν ήταν αντίγραφα από αρχαίους ελληνικούς αμφορείς.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαγιάκος νωρίτερα έκανε δώρο στον Σεβασμιώτατο μια εικόνα της Παναγιάς των Ρόδων.

Ε.Κ.