Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εκπλήξεις και μουσικές στην κεντρική πλατεία της πόλης

24.12.2018

Χρώματα, μουσικές και εκπλήξεις ήταν το σκηνικό που επικρατούσε χθες το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της πόλης που «πλημμύρισε» από παιδιά που θέλησαν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων για 5η συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε δραστηριότητες δημιουργικότητας και ψυχαγωγίας. Οι λιλιπούτιοι ενθουσιάστηκαν με το θεατρικό δρώμενο «Σαλτιμπάγκοι» από το εργαστήρι του Δήμου και το χορευτικό show από την Ακαδημία Χορού Τρικάλων.

Ξεχωριστό και κυρίως εορταστικό τόνο έδωσαν τα παραδοσιακά κάλαντα με μουσικά όργανα από την Δήμητρα Καλιάρα (κανονάκι) και τον Μάριο Σαρακατσιάνο (λαούτο), καθώς και τα κάλαντα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων υπό την επίβλεψη της κας Γεωργίας Κοντοκώστα.

Θερμές ευχές, για καλά Χριστούγεννα και δημιουργική νέα χρονιά έδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Μπλουγούρας, ενώ αναφερόμενος στην εκδήλωση σημείωσε πως «και φέτος διοργανώνουμε τη γιορτή μας για τα παιδιά και τους επισκέπτες της πόλης, ως ανταπόδοσης της αγοράς προς όλους όσους μας στηρίζουν, παρακαλώντας παράλληλα να συνεχίσουν να βοηθούν την τοπική αγορά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κρατηθούμε ζωντανοί. Κάθε χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι».

Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν οι κληρώσεις της λαχειοφόρου και οι τυχεροί κέρδισαν ένα ταξίδι στο Παρίσι προσφορά της Eurobank και δύο ποδήλατα προσφορά του Δήμου Τρικκαίων.

[fbcomments]