Τετάρτη 22.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θερμή υποδοχή για Βλαχογιάννη

08.01.2015

Θερμής υποδοχής τυχαίνει ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται καθημερινά, όπως άλλωστε έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια και ως Νομάρχης και ως Βουλευτής συνεχίζοντας τη  σχέση εμπιστοσύνης που έχει αποκτηθεί με τους πολίτες του Νομού.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο κ. Βλαχογιάννης περιόδευσε στην περιοχή των Χασίων και συγκεκριμένα στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αγιόφυλλο, Ασπροκλησσιά, Γάβρο, Αγναντιά και Οξύνεια, στην περιοχή του πρώην Δήμου Κόζιακα Ξυλοπάροικο Γοργογύρι, Πρόδρομο, Γενέσι, Πρίνος και Δενδροχώρι και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Νομή, Φανερωμένη, Πετρόπορο, Γεωργανάδες και Κλοκοτό.

 

Επισκέφθηκε καταστήματα, συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ο κ. Βλαχογιάννης από την θητεία του στο Νομαρχιακό θώκο επί 8 χρόνια, αλλά και ως Βουλευτής γνωρίζει τα προβλήματα του Νομού καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και αν μη τι άλλο προώθησε με ομιλίες, ερωτήσεις και επερωτήσεις στη Βουλή, θέματα που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες.

Το κλίμα που συναντά ο κ. Βλαχογιάννης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον ίδιο, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο οι πολίτες, την προσπάθεια που έχει κάνει ο Βουλευτής όλα τα προηγούμενα χρόνια για το Νομό Τρικάλων, διεκδικώντας συνεχώς, μη διστάζοντας μάλιστα να συγκρουστεί για τα συμφέροντα του Νομού και των πολιτών.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη το οποίο βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 26, λειτουργεί καθημερινά, ενώ όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μπορούν να το κάνουν στον αριθμό 24310-31160.

 

[fbcomments]