Κυριακή 28.05.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνεχίζει δυναμικά Ο Γιάννης Χάιδος δημιουργώντας προοπτικές νίκες

05.05.2023 /
 Μια ξεχωριστή δυναμική δημιουργεί για τον ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά για τον ίδιο ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Χάιδος, στα χωριά του νομού, όπου είναι γνώστης της κατάσταση και λόγω της εκλογής του ως περιφερειακός σύμβουλος. Ο ίδιος όπως μας κάνει γνωστό τις περασμένες ημέρες επισκέφθηκε:
“Την Τετάρτη συναντήσαμε φίλους στο μακρινό διάσελο του Δήμου Φαρκαδόνας, συνεχίσαμε στο Αχλαδοχώρι και καταλήξαμε στην όμορφη Κρήνη.
 Η στήριξη των ανθρώπων μου δίνει δύναμη και κουράγιο να παλέψω για να επιστρέψει ξανά η ελπίδα και το χαμόγελο στα απογοητευμένα σήμερα πρόσωπά τους.
Την Πέμπτη σειρά είχε το αμαξοστάσιο του Δήμου όπου ένιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους που με την ξαφνική νεροποντή υπερέβαλαν εαυτό , για να κρατήσουν την πόλη όρθια εν μέσω κακοτεχνιών και του έντονου φαινομένου της βροχής…
Παλαιά οχήματα που θέλουν αντικατάσταση και επιπλέον προσωπικό μονίμων στο συνεργείο είναι μερικά από τα αιτήματα που μου μεταφέρθηκαν…
Έπειτα βρεθήκαμε στην Πύλη στο κέντρο υγείας και την Πυροσβεστική υπηρεσία .
Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, μόνο για λίγους και φυσικά και σε αυτούς τους λίγους τεράστιες οι αποκλίσεις…
Τα οχήματα και εδώ το μεγαλύτερο πρόβλημα που θέτει σε κίνδυνο τους ήρωες πυροσβέστες μας , αλλά και απομειώνουν τις δυνατότητες τους για καλύτερα αποτελέσματα.
Τέλος το απόγευμα της ίδιας ημέρας για μια ακόμη φορά στα Σερβωτά ,τη Φανερωμένη και τη Νομή…
Η απογοήτευση και η απόγνωση τους κυριεύει και ζητάνε μόνο τα αυτονόητα.
Ζωή με αξιοπρέπεια!
Σήμερα δεν την έχουν…
Καθήκον μου να προσπαθήσω ώστε να σηκώσουν περήφανα ξανά το κεφάλι και να μη νιώσουν μόνοι ποτέ ξανά!
Ο αγώνας για την αλήθεια και την αλλαγή συνεχίζεται”!
[fbcomments]