Σάββατο 06.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δυναμική στροφή των ορεινών χωριών της Καλαμπάκας στον Θανάση Λιούτα

13.01.2015

Δυναμική στροφή στον Θανάση Λιούτα,   ένα νέο άνθρωπο ο οποίος έχει τις ικανότητες να τους εκπροσωπήσει αυθεντικά και τίμια κάνουν οι πολίτες των ορεινών χωριών της Καλαμπάκας επιβεβαιώνοντας το ρεύμα που πλέον συναντάται σε κάθε γωνιά του Νομού.

“H ψήφος σας θα συντελέσει αποφασιστικά στη νίκη όσων υπηρετούν, στην πράξη και όχι στα λόγια, την λογική, την ευθύνη, την συνέπεια και την υπευθυνότητα… Ναι, κάναμε λάθη, αλλά δεν βάλαμε την Ελλάδα στον αυτόματο πιλότο. Εργασθήκαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την επίτευξη του στόχου. Η Ν.Δ. εγγυάται έξοδο από την κρίση, σταθερή αναπτυξιακή πορεία, κοινωνική ειρήνη”.

Αυτά τόνισε, μεταξύ των άλλων, κατά την σημερινή περιοδεία του (13-1-2015) σε χωριά του Δήμου Καλαμπάκας ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Λιούτας. Επισκέφθηκε το Μουργκάνι, την Μεγάλη Κερασιά, το Ορθοβούνι, την Τρυγόνα, την Ανάληψη, την Πεύκη, τον Κορυδαλλό, το Μαλακάσι και την Παναγία.

“Με τη νίκη! Καλή επιτυχία. Δικαιούσαι την είσοδο στη Βουλή. Είσαι νέο παιδί, γιατί να μη σε ψηφίσουμε! Μόνο να μην μας ξεχνάτε. Και να κάνετε κάτι για τη νέα γενιά, που υποφέρει πολύ”, έλεγαν οι συνομιλητές του. Για να έλθει η απάντηση από τον υποψήφιο Βουλευτή: “Να στείλετε νέο αίμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για ν’ αλλάξουν πολλά πράγματα”.

Στην συνάντηση που είχε ο κ. Λιούτας με κατοίκους της Παναγίας παρέστη και ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων Απόστολος Κολίτσας.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τάσος Καταραχιάς ανέλυσε στον υποψήφιο Βουλευτή φλέγοντα θέματα του χωριού και δη: α) να ληφθεί η δέουσα μέριμνα για τις απαραίτητες εργασίες στην είσοδο – έξοδο της Παναγίας διότι η σημερινή κατάσταση εγκυμονεί πολλούς και σοβαρούς κινδύνους για τους οδηγούς β) δεν υπάρχει αντίρρηση ο Ε-65 να περάσει από την Οξύνεια, αρκεί να γίνει συντήρηση – διαπλάτυνση του ήδη υπάρχοντος οδικού δικτύου γ) να καθαρισθεί και να διαμορφωθεί το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της ΑΤΤΙΚΑΤ.