Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Μόνο με δυνατό το ΚΚΕ μπορεί να ελπίζει ο λαός”

20.01.2015

Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο της πόλης μας πριν από λίγο, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ, παρουσία αρκετών φίλων και ψηφοφόρων του κόμματος.

Παρόντα και όλα τα στελέχη που πλαισιώνουν το Τρικαλινό «κόκκινο» ψηφοδέλτιο, μερικά εκ των οποίων ήταν και ομιλητές στην εκδήλωση.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής ,ο οποίος μίλησε για τους αγώνες που έχει δώσει το ΚΚΕ διαχρονικά, πάντα στο πλευρό του εργαζόμενου, του εργάτη, του αυτοαπασχολούμενου, του άνεργου. Ζήτησε ένα ισχυρό ΚΚΕ, για να βγει ο λαός πάνω απ΄όλα ενισχυμένος και δυνατός. Το ΚΚΕ πάντα αγωνίζεται για τα κοινωνικά προβλήματα και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του απλού ανθρώπου και όχι των κεφαλαιούχων, γι’ αυτό και ο λαός πρέπει να το βγάλει ενισχυμένο από την κάλπη.

Πρίν τον κ. Κανταρτζή ανέβηκαν στο βήμα και ανέδειξαν τις απόψεις του κόμματος τα δύο νεότερα ηλικιακά στελέχη του ψηφοδελτίου, ο Λάμπρος Ντουρλιός και η Γεωργία Καπέτη.

Οι περιοδείες και οι συναντήσεις με κόσμο, των στελεχών που πλαισιώνουν το  ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, θα συνεχιστούν εντατικά και τις επόμενες μέρες.

 

Δ.Π.