Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κώστας Σκρέκας: «Δώστε μου δύναμη να συνεχίσω»

21.01.2015

Δώστε μου δύναμη με την ψήφο σας να συνεχίσω. Στείλτε με ΙΣΧΥΡΟ στη νέα Βουλή για να διεκδικήσω για εσάς και τον Νομό. ΜΑΖΙ συνεχίζουμε για τα Ισχυρά Τρίκαλα που μας αξίζουν». Μ’ αυτά τα λόγια ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας απευθύνθηκε στους Φαρκαδόνιους το βράδυ της Τετάρτης σε μια ακόμη εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό προεκλογική του συγκέντρωση.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας

στάθηκε στο έργο του τους δυο μήνες που πέρασαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, τονίζοντας ότι «από τη  μία πλευρά εντάξαμε το βόρειο τμήμα του Ε-65 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Και από την άλλη, κλειδώσαμε τη χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ του τμήματος Λαμία-Ξυνιάδα του Ε-65 προϋπολογισμού 300 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι βέβαιο ότι ο νέος αυτοκινητόδρομος θα γίνει ο μοχλός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Σκεφτείτε μόνο τα οφέλη που θα υπάρξουν στον τουρισμό μέσα από τη διευκόλυνση της πρόσβασης στο νομό Τρικάλων από όλη την Ελλάδα.

Εκτός από τον στρατηγικής σημασίας Ε-65, μεριμνήσαμε και για τη χρηματοδότηση 16 σημαντικών έργων σε ολόκληρο το νομό Τρικάλων, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 20 εκατομμυρίων ευρώ, κάποια εκ των οποίων στο Δήμο Φαρκαδόνας, όπως είναι τα δίκτυα ύδρευσης Παναγίας και Γριζάνο, νέες γέφυρες, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας κ.α.».

Ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από τους κατοίκους της Πύλης «να με στείλετε ΙΣΧΥΡΟ στην επόμενη Βουλή και σας υπόσχομαι πως στον κρίσιμο και αποφασιστικό αγώνα των πολιτών θα είμαι εδώ για εσάς και θα πολεμήσω χωρίς συμβιβασμούς».

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ:

Η κεντρική ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.