Τρίτη 26.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άνετη νίκη… εντός έδρας για τον υπουργό Κώστα Σκρέκα

20.01.2015

Μεγάλες συγκεντρώσεις του Υπουργού σε Μεγάρχη, Διαλεκτό, Κεφαλόβρυσο

Το πρωτοφανές «ρεύμα» που έχει ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας σε αυτή την εκλογική μάχη επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά το βράδυ της Δευτέρας. Ο κ. Κώστας Σκρέκας  ξεκίνησε την περιοδεία του από το Μεγάλο και Μικρό Κεφαλόβρυσο, το Διαλεκτό, το «άντρο» της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Τρικάλων, το Καλονέρι και τη γεννέτειρά του, τη Μεγάρχη.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας μίλησε στους συγκεντρωμένους κατοίκους κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα. «Γνωρίζω ότι περάσατε δύσκολες στιγμές τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όπως όλα δείχνουν έγινε ο κύκλος, η κρίση πέρασε και οι μέρες που έρχονται θα είναι σίγουρα καλύτερες τόσο για το αγροτικό, όσο και για το κτηνοτροφικό εισόδημα» τόνισε ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας ο οποίος στάθηκε και στις παρεμβάσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια «βάζοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για τους Έλληνες γεωργούς και κτηνοτρόφους».

Ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας μίλησε για «χρέος που έχω απέναντι σε όλους εσάς, που από την πρώτη στιγμή με στηρίξατε και μου δώσατε δύναμη να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή. 3 χρόνια τώρα μάχομαι στα κέντρα εξουσίας για το καλό του τόπου μας, για την πρόοδο και την προκοπή των κατοίκων του».

Στη συνέχεια ο κ. Κώστας Σκρέκας εξέφρασε για άλλη μια φορά τη βεβαιότητά του για την νίκη της Ν.Δ. στις 25 Ιανουαρίου «έτσι ώστε να συνεχιστεί το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησής μας».

Τέλος σε προσωπικό τόνο ο κ. Κώστας Σκρέκας ευχαρίστησε τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους κατοίκους του Δήμου για «τη στήριξη που μου παρέχετε  αυτά τα χρόνια. Σας την ανταποδίδω στο πολλαπλάσιο και αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω. Θέλω αυτή τη φορά όμως την ισχυρή στήριξή σας. Θέλω με τη δικιά ψήφο να πάω ισχυρός και να διεκδικήσω ισχυρές θέσεις, έτσι ώστε ο τόπος μας να συνεχίσει σε τροχιά ανάπτυξης. Δώστε μου τη δύναμη να διεκδικήσω για σας. Μαζί πετύχαμε, μαζί συνεχίζουμε…».