Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κώστας Σκρέκας: «Δυναμικά για τα έργα στο Νομό μας»

17.01.2015

Συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά του Νομού Τρικάλων ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας. Το τελευταίο διήμερο πέρασε διαδοχικά από Διάβα, Ράξα, Λεπτοκαρυά, Κρηνίτσα, αλλά και τα χωριά του πρώην Δήμου Γόμφων, Δροσερού, Μουριά, Πηγή, Λυγαριά, Παλαιομονάστηρο και Γόμφους.

 

Ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας  έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους των χωριών και κυρίως από πολλά νέα παιδιά τα οποία βλέπουν ότι ένας άνθρωπος κοντά στην ηλικία τους, μιλώντας ρεαλιστικά και όχι με εκείνον τον παλαιοκομματικό «ξύλινο» λόγο, μπορεί και αγωνίζεται σε υψηλά επίπεδα για αυτούς.

 «Με ξέρετε και σας ξέρω καλά» είπε ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας προς τους κατοίκους των χωριών «ξέρετε ότι αγωνίζομαι για την πρόοδο του τόπου μας. Ξέρετε ότι δίνω μάχες για να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής. Είχα την ευκαιρία ως Υπουργός το τελευταίο δίμηνο να δείξω πως μπορώ να προσφέρω πολλά στον τόπο. Πάρτε για παράδειγμα τον Οδικό Άξονα Ε-65 ο οποίος παρέμενε σχέδιο επί χάρτου και τώρα μπαίνει σε τροχιά ολοκλήρωσης σε όλο του το μήκος. Αυτό δεν ήρθε τυχαία. Ήρθε μέσα από συνεχή παρακολούθηση του θέματος και αποφασιστικότητα».

Ο κ. Κ. Σκρέκας  εξέφρασε για άλλη μια φορά τη βεβαιότητά του για νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου καθώς «οι πολίτες εμπιστεύονται τον Αντώνη Σαμαρά και τη Ν.Δ. για τη διακυβέρνηση της χώρας γιατί είναι η μόνο σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση. Μαζί ανοίξαμε το δρόμο των μεταρρυθμίσεων, μαζί θα συνεχίσουμε και την επόμενη τετραετία. Και εγώ προσωπικά θα είμαι εδώ, απ’ όποια θέση κατέχω μετά τις εκλογές, για να σας στηρίξω, όπως με στηρίζετε».

Πλήθος κόσμου στο πολιτικό γραφείο

Εντωμεταξύ ο Υπουργός κ. Κ. Σκρέκας  δέχεται καθημερινά  πλήθος κόσμου στο πολιτικό του γραφείο επί της Στρατηγού Σαράφη. Αυθόρμητα πολίτες του Νομού Τρικάλων σπεύδουν να εκφράσουν τη στήριξή τους στον κ. Κ. Σκρέκα, την επιλογή κύρους για τον τόπο μας.