Πέμπτη 07.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πιστός στις αξίες ο Θανάσης Λιούτας

17.01.2015

Στη θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας που τελέστηκε στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παραποτάμου, ανήμερα του Μεγάλου Αντωνίου (17-1-2015), ιερουργούντος του Πρωτοσυγκέλου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Χρυσοστόμου Νάση, παρέστη ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Νίκη Παπαγεωργίου, δικηγόρο.

«Καλή επιτυχία» του ευχήθηκαν από καρδιάς κληρικοί, λαϊκοί και (εν ενεργεία & τέως) αυτοδιοικητικοί. Ήταν εκεί ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Θανάσης Γιαννοτάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτης – Όθωνας Καλυβιώτης κ.ά.

Ακολούθησε περιοδεία στην Κάτω Ελάτη, τον Μέλιγο, το Βαλτινό και τα Ματσουκέικα, που έστειλαν σαφές μήνυμα προσωπικής και παραταξιακής νίκης στον 40άρη πολιτικό, ο οποίος διεκδικεί δυναμικά και για πρώτη φορά την είσοδό του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Θέλουμε νέους ανθρώπους στη Βουλή, γιατί μόνον αυτοί είναι ικανοί να φέρουν κάτι διαφορετικό στην πολιτική ζωή του τόπου…», ήταν το κοινό συμπέρασμα, η επιτακτική απαίτηση των κατοίκων.

Στο Βαλτινό τον κ. Λιούτα υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρης Σταμούλης.

Στη 1 το μεσημέρι κάθισε στο πάνελ της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση του τοπικού ψηφοδελτίου της Ν.Δ. και ακολούθησε διευρυμένη συνεδρίαση της οικείας ΝΟ.Δ.Ε., παρουσία κοινού όπου ο κ. Λιούτας κέρδισε στο… χειροκρότημα.

[fbcomments]