Κυριακή 24.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μέλημά μας η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Τρικάλων δήλωσε ο Μιχάλης Ταμήλος

16.01.2015

Συνάντηση με το διοικητή καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων είχε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος άκουσε προσεκτικά τόσο τον διοικητή κ. Σουφλιά όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού.

Ο ίδιος τυγχάνει βαθύς γνώστης των προβλημάτων του νοσοκομείου τόσο κατά τη θητεία του ως δημάρχου όσο και ως βουλευτού. Ακολούθως δήλωσε ότι: «μέλημά μας είναι η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου μέσω τόσο της εξασφάλισης επαρκών κονδυλίων όσο και της στελέχωσης με ιατρικό προσωπικό, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να αντιμετωπίζονται στην πόλη μας όλα τα περιστατικά που αφορούν την υγεία των συμπολιτών».

Εν συνεχεία ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των εργαζομένων του νοσοκομείου, παρουσία του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών π. Χρυσοστόμου, όπου και παίρνοντας το λόγο δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους τους παραβρισκόμενους.