Πέμπτη 20.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ξεκάθαρο μήνυμα για την επανεκλογή Βλαχογιάννη

14.01.2015

Ενθουσιώδης ήταν για άλλη μια φορά η υποδοχή των κατοίκων στον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη, κατά την προεκλογική του περιοδεία.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης 13-01-2015, ο κ. Βλαχογιάννης περιόδευσε σε χωριά του πρώην Δήμου Γόμφων, Δροσερό, Μουριά, Πηγή, Λυγαριά, Γόμφοι και Παλαιομονάστηρο, με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο για την επανεκλογή του στη Βουλή και μάλιστα πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Περιόδευσε σε καταστήματα, συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ο κ. Βλαχογιάννης από την θητεία του στο Νομαρχιακό θώκο επί 8 χρόνια γνωρίζει τα προβλήματα όσο κανείς άλλος και με την εκλογή του ως βουλευτής με παρεμβάσεις στα Υπουργεία, ερωτήσεις και ομιλίες προσπάθησε και έλυσε βασικά θέματα του Νομού Τρικάλων και διαφόρων επαγγελματικών τάξεων.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον κ. Βλαχογιάννη ο οποίος έκανε σημαντικό έργο τα τελευταία 8 χρόνια στο Νομό και μόνο τυχαίο δεν είναι που ακόμη και τώρα από τη θέση του Βουλευτή, τον αποκαλούν Νομάρχη των έργων.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη το οποίο βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 26 λειτουργεί καθημερινά, ενώ όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μπορούν να το κάνουν στον αριθμό 24310-31160.