Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κοντά στους Τρικαλινούς των Φαρσάλων ο Ηλίας Βλαχογιάννης

13.01.2015

Θερμά υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των Φαρσάλων που έλκουν την καταγωγή τους από το Νομό Τρικάλων, τον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη, κατά την εκεί επίσκεψή του την Τρίτη 13-01-2015.

 

Το κλίμα για τον κ. Βλαχογιάννη ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, μιας και όλοι αναγνώρισαν στον κ. Βλαχογιάννη το πολύ σημαντικό έργο που επιτέλεσε σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων στα οχτώ χρόνια που ήταν Νομάρχης Τρικάλων, αλλά και την πλούσια κοινοβουλευτική του δράση με ομιλίες και ερωτήσεις στη Βουλή ως Βουλευτής Τρικάλων.

Μιλώντας στους ετεροδημότες τρικαλινούς που διαμένουν στα Φάρσαλα τόνισε “ξέρετε πως αν εκλεγούμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε θα τα κάνουμε. Δεν θα πούμε ψέματα σε κανέναν και δεν θα υποσχεθούμε τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε πράξη. Ένα υποσχόμαστε, να αγωνιστούμε να κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα και ξέρετε ότι η Ελλάδα κρατιέται όρθια με πράξεις και όχι με λόγια. Ζητώ να μας εμπιστευτείτε και πάλι. Είμαστε η μόνη δύναμη που λέγαμε με θάρρος τι θα κάνουμε την επόμενη ημέρα”.

 

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη λειτουργεί στα Τρίκαλα στην οδό Καραϊσκάκη 26 στα Τρίκαλα, ενώ όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μπορεί να το κάνει στον αριθμό 24310-31160.