Τετάρτη 19.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τέρενς Κουϊκ: Θετικά τα μηνύματα που εισπράττουμε για τους ΑΝΕΛ

13.01.2015 /

Ο υπεύθυνος τύπου και προβεβλημένο στέλεχος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Τέρενς Κουϊκ, παραβρέθηκε σήμερα στα Τρίκαλα, στα πλαίσια περιοδείας του στη Θεσσαλία.

Στα γραφεία του κόμματος μιλώντας προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. παρουσίασε το ψηφοδέλτιο των Τρικάλων και τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ.

Ο κ. Κουϊκ μίλησε για δικαίωση των αγώνων που έδωσαν οι ΑΝ.ΕΛ., κάνοντας λόγο ότι 12 βουλευτές αντέξαμε παρά τις ασφυκτικές πιέσεις και οδηγήσαμε τη χώρα σε εκλογές συνειδητά, προκειμένου να απαλλαγεί ο τόπος από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές των οποίων βάλανε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της προδοσίας, της υποταγής στα μνημόνια, της παραχώρησης της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας.

Μετά τις εκλογές, θα συνεργαστούμε στη νέα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα προκύψει, με όλες εκείνες τις υγιείς δυνάμεις, που ύψωσαν τη φωνή τους και αντιστάθηκαν στα μνημόνια, για να αποκαταστήσουμε και πάλι το πληγωμένο γόητρο της Ελλάδας και όλων των Ελληνικών νοικοκυριών, βάζοντας τις δικές μας «κόκκινες γραμμές» σε μείζονα ζητήματα, όπως είναι τα εθνικά θέματα, οι σχέσεις κράτους και εκκλησίας κ.α., γι’ αυτό και είμαστε το αναγκαίο καλό για την πατρίδα

Μιλώντας για τη Θεσσαλία, είπε πως πρόκειται για μια ευαίσθητη και ιδιαίτερα παραγωγική περιοχή, που κάποτε ήταν το διαμάντι της αγροτικής πολιτικής και σήμερα δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο η Ελλάδα να εισάγει μεγάλο αριθμό αγροτικών προϊόντων απο το εξωτερικό. Αυτό πρέπει να αλλάξει και να δοθούν παροχές και διευκολύνσεις στους Έλληνες αγρότες.

Χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως πλήρως αναξιόπιστο, λέγοντας ότι είπε ψέματα στον Ελληνικό λαό, με τα Ζάππεια, με το success story και ότι θα βγαίναμε από το μνημόνιο στο τέλος του’14,ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την αχάριστη συμπεριφορά του το ’93 επί Κων/νου Μητσοτάκη, όταν έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Στη συνέχεια παρουσιάζοντας την 4αδα του Τρικαλινού ψηφοδελτίου, το οποίο απαρτίζεται από τους: Ιωάννα Δημοπούλου, Στέλλα Καλαντζή, Κώστα Πατέρα και Ιωάννη Χονδρό, κάνοντας λόγο για ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο από επίλεκτα στελέχη του κόμματος και της Τρικαλινής κοινωνίας.

 

 

Δ.Π.