Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αναγνώριση των προσπαθειών Βλαχογιάννη

13.01.2015

Πολύ περισσότερο από ικανοποιητική όσον αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου ήταν η προεκλογική περιοδεία του Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. και εκ νέου υποψηφίου κ. Ηλία Βλαχογιάννη.

Ο κ. Βλαχογιάννης την Δευτέρα 12-01-2015 επισκέφθηκε Δημοτικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Παραληθαίων και συνοικίες του Δήμου Τρικκαίων και πιο συγκεκριμένα το Αρδάνι, τον Πλάτανο, το Ρίζωμα, τη Ράξα, τη Σωτήρα και τη Λεπτοκαρυά, όπου οι πολίτες ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί προς τον κ. Βλαχογιάννη, τον οποίο ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Στον κ. Βλαχογιάννη οι πολίτες αναγνωρίζουν μια επιτυχημένη πορεία ως Νομάρχης Τρικάλων που επιτέλεσε σημαντικό έργο στο Νομό, αναβαθμίζοντάς τον σε πολλούς τομείς. Συνομιλώντας με πολίτες και επαγγελματίες ο Βουλευτής Τρικάλων άκουσε τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά, ενώ από την πλευρά του τόνισε ότι ο ίδιος και η παράταξη της Ν.Δ. θα αγωνιστούν για να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια, με την παράταξη της Ν.Δ. να είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στη χώρα. Ζήτησε επίσης να τον εμπιστευθούνε και να τον τιμήσουνε για άλλη μια φορά με την ψήφο τους, για μια δυναμική εκπροσώπηση στην Ελληνική Βουλή.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη που βρίσκεται στα Τρίκαλα στην οδό Καραϊσκάκη 26 λειτουργεί καθημερινά, ενώ όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μπορεί να το κάνει στον αριθμό 24310-