Πέμπτη 20.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αγκάλιασαν τους υποψηφίους του ΚΚΕ στη λαϊκή

12.01.2015

Η σημερινή επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ  στη  λαϊκή αγορά των Τρικάλων δεν ήταν μια συνηθισμένη περιοδεία. Ήταν μια μαζική εξόρμηση του ΚΚΕ στο λαό, ώστε να φτάσει το κάλεσμα του Κόμματος για τις εκλογές παντού!

Συνοδευόμενοι από αρκετά στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στο νομό μας , αλλά και από νεολαίους της ΚΝΕ,  που μέσω μιας ντουντούκας που κρατούσαν μετέφεραν ανοιχτά και δυνατά το κάλεσμα του ΚΚΕ στο λαό. Δείγμα του τρόπου που απευθύνεται το ΚΚΕ στο λαό μακριά από εκβιασμούς, αλισβερίσια , ψεύτικες υποσχέσεις και υποκριτικά χτυπήματα της πλάτης. Είναι , επίσης, δείγμα τη δυναμικής και της αποφασιστικότητας του ΚΚΕ , ώστε την επόμενη μέρα των εκλογών να είναι πάλι το αποκούμπι του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που θα ‘ναι παρούσα με όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει , είτε με κορμό τη ΝΔ, είτε με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ.

Στις συζητήσεις που προέκυψαν με τους παραγωγούς – πωλητές της αγοράς , αλλά και με τον κοινό  οι υποψήφιοι του ΚΚΕ τόνιζαν τα εξής:

«Τώρα ψηφίζουμε ΚΚΕ. Είναι κρίσιμη περίοδος και είναι ώρα ευθύνης. ∆εν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέες αυταπάτες. Για να µην ξεγελάσουν και πάλι το λαό. Το ΚΚΕ είναι η σίγουρη δύναμη , που δε συμβιβάζεται με τα μεγάλα συμφέροντα και μάχεται στεθερά για το δίκιο και τα δικαιώματα των αγροτών  εργαζομένων , και των νέων. Γι’ αυτό την επόμενη μέρα χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, για να είναι δυνατός και ο λαός, για να μπορεί να αποτρέπει χειρότερα ,να παλέψει για ανάκτηση των απωλειών ν’ ανοίξει δρόμο για φιλολαική διέξοδο.»

Ήρθε η ώρα  οι μικροπαραγωγοί και  πωλητές της λαϊκής αγοράς αλλά και οικογένεια του μόχθου να γυρίσει την πλάτη στους μεγαλεμπόρους του φόβου και της αυταπάτης.»

Το φωτογραφικό ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό της ειλικρινά θερμής  υποδοχής στους υποψηφίους του ΚΚΕ.

Γραφείο Τύπου ΚΚΕ