Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κοντά στα σώματα ασφαλείας ο Ηλίας Βλαχογιάννης

10.01.2015 /

Την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε στο πλαίσιο των τακτικών του επαφών με τα Σώματα Ασφαλείας του Νομού, ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που έκανε συνεχείς αναφορές στην Βουλή με ομιλίες, ερωτήσεις και επερωτήσεις για τα θέματα των ενστόλων.

Μάλιστα ο κ. Βλαχογιάννης ήταν ο εισηγητής της Ν.Δ. στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Επίσης σε τροπολογία της κυβέρνησης για τους μισθούς και τα επιδόματα των δικαστικών, ο κ. Βλαχογιάννης είχε ασκήσει βέτο λέγοντας ότι δεν θα το ψηφίσει εάν δεν ισχύσει το ίδιο και για τους ένστολους.

Επίσης έκανε παρέμβαση και με τροπολογία που έφερε στη Βουλή μαζί με άλλους βουλευτές για τα ταμεία των ενστόλων και όλων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Και δεν είναι τυχαίο το ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ κ. Ηλία Βλαχογιάννη για την καθοριστική του συμβολή στην προώθηση και επίλυση δίκαιων αιτημάτων τους, μέσω των κοινοβουλευτικών πρωτοβουλιών του, αλλά και μέσω των καίριων παρεμβάσεων σε αρμόδια κυβερνητικά όργανα. Μεταξύ άλλων η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει επίσης ότι “παρά τις δυσκολίες που συναντήσατε λόγω των μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας, καταφέρατε να αμβλυνθούν οι δυσμενείς επιπτώσεις στο χώρο μας και να αισιοδοξούμε ότι με τον κοινό αγώνα μας θα πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε δε ιδιαίτερα για τις παρεμβάσεις σας τόσο για την υλοποίηση εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών των αποφάσεων του ΣτΕ και την παροχή της δίμηνης παράτασης για το ΤΕΑΠΑΣΑ, όσο και για τη θεσμοθέτηση πόρων που θα συμβάλλουν στην οικονομική ενίσχυσή του”.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν εμπράκτως το ενδιαφέρον του κ. Ηλία Βλαχογιάννη με τις παρεμβάσεις που έχει κάνει για τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και για όλες τις επαγγελματικές τάξεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινά, ζητώντας να αρθούν οι όποιες αδικίες έχουν γίνει.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

 

KΥΡΙΑΚΗ 11/1/2015

 

– 10:00 Παναγία Εκκλησιασμός

– 10:45 Μαλακάσι

– 11:15 Κορυδαλλός

– 11:45 Πεύκη

– 12:15 Τρυγώνα

– 12:45 Ορθοβούνι

– 13:15 Μεγάλη Κερασιά

 

– 18:00 Στουρναραίικα

– 18:30 Πετροχώρι

– 19:00 Παλαιοκαρυά

– 19:30 Κοτρώνι

– 20:00 Eλάτη

– 20:30 Βροντερό

– 21:00 Καλόγηροι

– 21:30 ΄Αγ. Προκόπιος