Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ηλίας Βλαχογιάννης: Ψήφο με βάση το συμφέρον της χώρας

10.01.2015 /

Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Βυτουμά, Αγίας Παρασκευής, Περιστέρας, Σαρακίνας, Θεόπετρας και Βασιλικής, επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, όπου και έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους. Ο κ. Βλαχογιάννης συναντήθηκε με επαγγελματίες και πολίτες των παραπάνω περιοχών και συνομίλησε μαζί τους για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αλλά και για θέματα που αφορούν στο Νομό Τρικάλων.

Ο κ. Βλαχογιάννης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για μικροπολιτική με μοναδικό σκοπό να αναρριχηθεί στην εξουσία, χωρίς να τον ενδιαφέρει η χώρα και η έξοδο της από την κρίση, χωρίς να έχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα, μιας και την μία μέρα άλλα λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και την άλλη άλλα λένε τα στελέχη και οι συνιστώσες.

Κάλεσε  τους τρικαλινούς την ημέρα των εκλογών να ψηφίσουν όχι με θυμό και οργή, αλλά με βάση το συμφέρον της χώρας, με βάση το δικό τους συμφέρον. Να ενισχύσουν τη Νέα Δημοκρατία δίνοντάς της ένα ισχυρό ποσοστό, ούτως ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες και να υπάρχει μια ομαλή συνέχιση της πορείας της στην Ευρώπη και στις αγορές.

Ο κ. Βλαχογιάννης τους κάλεσε και αυτή την φορά να τον εμπιστευθούνε με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και να του δώσουνε έτσι τη δύναμη για άλλη μια φορά να παλέψει για τα συμφέροντά τους, για το συμφέρον του Νομού, όπως άλλωστε έχει κάνει τα τελευταία περίπου 10 χρόνια.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη το οποίο βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 26, λειτουργεί καθημερινά, ενώ όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μπορούν να το κάνουν στον αριθμό 24310-31160.