Πέμπτη 24.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΕΚΕΙΝΟΣ+ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΙΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

25.11.2016

Οι Εκείνος και Εκείνος είναι μαζί από το 1988. Το όνομά τους είναι δανεισμένο από την τηλεοπτική σειρά «Εκείνος κι Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά με τους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

To 1991 κυκλοφόρησε από την EMI ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο το όνομά τους. Ξεχωρίζουν το «Δε θυμάσαι» και «Τα χειμωνιάτικα μπαρ». Το 1993 τους βρίσκει σε άλλη δισκογραφική στέγη (F.M.RECORDS), με ένα δίσκο που έμελλε να αφήσει εποχή. «Άλλη μια φορά» και η συμμετοχή της Καίτης Γκρέυ στο «Μια γυναίκα ξέρει μόνο να σου πει», τους χαρίζει το τραγούδι της χρονιάς και τον πρώτο τους χρυσό δίσκο. Πιστοί στο δίχρονο ραντεβού τους με τη δισκογραφία, το 1995 είναι έτοιμοι να μιλήσουν για έναν «Καινούριο Κόσμο», στον οποίο συμμετέχει μιά μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η Ελένη Βιτάλη. «Σε δύσκολο Θεό πιστέψαμε» ο τίτλος του ντουέτου με τον Καλλίνη και με το κλαρίνο του Βασίλη Σαλέα να δημιουργεί ένα μαγικό μουσικό κλίμα.»Είσαι ό,τι έχω» και οι «Παραισθήσεις» είναι τραγούδια που χαρακτηρίστηκαν σαν «κλασικά». Είναι η «Van-εποχή» όπως με χιούμορ την περιγράφουν. Γιατί με ένα φορτηγάκι Van-Transporter VW γυρίζουν όλη την Ελλάδα δίνοντας συναυλίες. Παράλληλα στην Αθήνα οι εμφανίσεις τους στο club «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ» μένουν ιστορικές τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τη διάρκειά τους.
Έλειψαν 11 χρόνια από τα μουσικά πράγματα . Επέστρεψαν με μια μεγάλη συναυλία τον Μάιο του ‘15 και τώρα ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με μια παράσταση σαν γιορτή που o Nίκος και ο Kώστας μοιράζονται με τους παλιούς και νέους φίλους , ερμηνεύοντας τα κλασσικά και αγαπημένα τους τραγούδια:

“Χειμωνιάτικα Μπαρ” , “Χρώματα” , “Μια γυναίκα μόνο ξέρει” , «Είσαι ότι Έχω», «Παραισθήσεις» , «Αγάπη , τι δύσκολο πράγμα» , «Τα Λόγια Κομμάτια» το νέο « Φέρε μαζί σου αλλαξιές» και τις άλλες σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική τους πορεία.

Είσοδος 8 ευρώ. Ώρα έναρξης 10.30μμ Τηλ.επικοινωνίας 6974816991.