Τρίτη 26.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εκδοση του δήμου για τα… πανηγύρια και τις εκδηλώσεις

04.07.2016

Φαίνεται πως δεν αρκεί στον Δήμο Τρικκαίων ο βομβαρδισμός των τοπικών ΜΜΕ με τα δελτία τύπου για τις εκδηλώσεις (δυο και τρεις φορές για την κάθε μία) και αποφάσισε πως του… περισσεύουν χρήματα για την έκδοση οδηγού εκδηλώσεων με τίτλο «Ηρθε το 3ΚΑΛΟ-ΚΑΙΡΙ!». Την ίδια ώρα ο κόσμος σκοντάφτει στα πεζοδρόμια και τους δρόμους, ενώ τα φίδια κάνουν βόλτες στην πόλη από τα άκοπα χόρτα.

Πιο συγκεκριμένα σε δελτίο τύπου του δήμου αναφέρονται τα παρακάτω: «Ηρθε το 3ΚΑΛΟ-ΚΑΙΡΙ! Ενας έντυπος «οδηγός» για τις εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων (ή όσες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του), συνεχίζοντας το TrikalArt, αφορούν σε όλο τον Δήμο, καθ’ όλη τη διάρκεια του θέρους. Το πληροφοριακό φυλλάδιο που εκδόθηκε αποτελεί έναν πλήρη «οδηγό» για τις εκδηλώσεις που μπορεί να παρακολουθήσει ο τρικαλινός και ο επισκέπτης μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Στον «οδηγό» με εξώφυλλο τη βαρκάδα στον Ληθαίο, συμπεριλαμβάνονται,
– οι θεατρικές παραστάσεις – που φέτος είναι ιδιαιτέρως προσεγμένες –,
– το πρόγραμμα της Εκστρατείας Ανάγνωσης της Δημοτικής βιβλιοθήκης,
– το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου,
– όλες οι παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Σκιών,
– οι αθλητικές εκδηλώσεις
– καθώς και οι τοπικές γιορτές .
Με τον τρόπο αυτόν, ο Δήμος Τρικκαίων επικοινωνεί με τους συμπολίτες και παρουσιάζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που καταρτίστηκαν από τη Δ/νση Παιδείας και Πολιτισμού (τμήμα Πολιτισμού κα Αθλητισμού) και το Κέντρο Ερευνας «Μουσείο Τσιτσάνη» για καλοκαίρι του 2016, με τη συνδρομή του γραφείου Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων .
Ο οδηγός διανέμεται δωρεάν και ήδη βρίσκεται στο Δημαρχείο, στο Πνευματικό Κέντρο, σε ξενοδοχείο, στον μύλο Ματσόπουλου.
Καλό 3ΚΑΛΟ-ΚΑΙΡΙ!»