Δευτέρα 05.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σημαντική εκδήλωση το Σάββατο με ομιλήτρια την εξέχουσα καθηγήτρια Μ. Ευθυμίου

01.06.2022

H Τρικαλινή Λέσχη Προβληματισμού, στο πλαίσιο επανεκκίνησης των δράσεών της, διοργανώνει τη δεύτερη εκδήλωσή της, στις 4 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρικκαίων με τίτλο: «Αντέχοντας μέσα στον χρόνο: ο Ελληνισμός στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και στα 3.500 χρόνια της καταγεγραμμένης Ιστορίας του»

Κεντρική ομιλήτρια η εξέχουσα Ιστορικός Τακτική Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) Μαρία Ευθυμίου. Συντονιστής της εκδήλωσης ο Δημήτριος Καραθάνος, μέλος ΠΔΕ.

Η Τρικαλινή Λέσχη Προβληματισμού – ΤΛΠ, είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε με σκοπό  την ενθάρρυνση του προβληματισμού των κατοίκων και των κοινωνικών φορέων της περιοχής, για την προαγωγή της έρευνας και της µελέτης σε θέματα που αφορούν τους πυλώνες τους Έθνους – Κράτους δηλ. Παιδεία, Πολιτισμός, Δικαιοσύνη, Άμυνα – Ασφάλεια – Εξωτερική Πολιτική, Οικονομία & Ανάπτυξη, Υγεία & Κοινωνική Μέριμνα και στοχεύει στο να συμβάλει – βοηθήσει στην περαιτέρω προβολή της πόλης των Τρικάλων σαν ένα κέντρο προβληματισμού και ανάδειξης θεμάτων προς επίλυση.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Δημοτική Αρχή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Έναρξη προσέλευσης 19.00 – Πέρας 19.25