Παρασκευή 09.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έκαναν delivery ναρκωτικά στα Μέγαρα – Πέντε συλλήψεις

22.12.2020 /

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν στα Μέγαρα την περασμένη Πέμπτη (17.12.2020) μετά από συντονισμένη επιχείρηση τέσσερις Έλληνες ηλικίας 34, 26, 30 και 22 ετών και ένας 19χρονος αλλοδαπός για  κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Είχαν φτάσει πληροφορίες στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων σχετικά  με ένα άτομο που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή των Μεγάρων και έτσι ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος και τι ακριβώς έκανε.

Ο 34χρονος προμηθεύονταν τα ναρκωτικά κάθε φορά σε μικρές ποσότητες και πραγματοποιούσε τις συναλλαγές, είτε με απευθείας διάθεση από το σπίτι του, είτε τα παρέδιδε σε σημείο που είχε συμφωνηθεί. Για τις παραδόσεις των ναρκωτικών χρησιμοποιούσε τη δική του μοτοσικλέτα λαμβάνοντας ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης.

Λόγω των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας εξαιτίας του κορονοϊού πραγματοποιούσε μεγάλο αριθμό συναλλαγών κατά τη διάρκεια του ωραρίου της εργασίας του.

Μετά από έρευνα μάλιστα του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων εξακριβώθηκαν, πάνω από 100 συναλλαγές για ναρκωτικά που έκανε το 34χρονος με πάρα πολλά άτομα.

Προμηθευτές του ήταν ο 30χρονος, ο 19χρονος και ο 26χρονος. Επίσης από την έρευνα προέκυψε πως ότι οι δύο πρώτοι, εκτός από την προμήθεια προς τον 34χρονο, διακινούσαν και οι ίδιοι ναρκωτικά. Από τις έρευνες στα σπίτια των ατόμων που συνελήφθησαν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

40 δενδρύλλια, 843 γραμμάρια κάνναβης, 3 ναρκωτικά χάπια, 3 κονιορτοποιητές κάνναβης, 2 ζυγαριές ακρίβειας, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 2.160 ευρώ και 280 ρουπίες Πακιστάν, πιστόλι κρότου λάμψης με γεμιστήρα με 5 φυσίγγια, 5 μαχαίρια, σιδερογροθιά, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 3 μοτοσικλέτες

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.