Παρασκευή 13.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Είχε κρύψει αλλοδαπό στην μηχανή του αυτοκινήτου του!

21.01.2019

Το πρωτόγνωρο θέαμα άφησε άφωνους τους λιμενικούς.

Άφωνοι έμειναν οι λιμενικοί, μπροστά στο θέαμα που αντίκρυσαν, όταν άνοιξαν το καπό της μηχανής ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο επρόκειτο να ταξιδέψει με πλοίο από το λιμάνι της Πάτρας για Ιταλία.

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο χώρο του κινητήρα, βρήκαν έναν άνθρωπο!

Ο αλλοδαπός ήταν κρυμμένος από 45χρονο διακινητή, με τελικό στόχο, σύμφωνα με το patrastimes.gr, να μπορέσει να περάσει τους ελέγχους και να ταξιδέψει παρανόμως μέχρι την Ιταλία.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Στη σύλληψη ενός 45χρονου αλλοδαπού οδηγού Ι/Χ οχήματος προέβησαν, απογευματινές ώρες της 18-01-2019, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας και συγκεκριμένα από στελέχη του Γρ. Ασφαλείας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα σε Ι/Χ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατελήφθη ο οδηγός του να μεταφέρει εντός του χώρου του κινητήρα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη έναν (01) αλλοδαπό.

Από την Υπηρεσία μας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε μία (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500,00) Ευρώ και το ανωτέρω Ι/Χ όχημα.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον της A’ Ανακρίτριας Πάτρας.