Σάββατο 13.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σε κρίσιμη κατάσταση εγκυμονούσα στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας

03.11.2021

Δυστυχώς οι περιπτώσεις με τις εγκυμονούσες γυναίκες που προσβάλλονται από κορωνοϊό και κινδυνεύει η ζωή τους δεν σταμάτησαν στην περίπτωση της άτυχης που δε θα δει ποτέ το παιδί της που γεννήθηκε με καισαρική.

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κώστας Μπαργιώτας, μία ακόμη έγκυος “χαροπαλεύει” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μαζί με το έμβρυο, γιατί όπως εξηγεί “κανείς δε βγήκε να ενημερώσει έγκαιρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές”.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μπαργιώτα: “Μια νέα γυναικά πέθανε, άλλη μια έγκυος χαροπαλεύει στο ΠΓΝΛ μαζί με το έμβρυο επειδή κάνεις δεν βγήκε να ενημερώσει έγκυρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές και πως οι γυναίκες που είναι η σκοπεύουν να μείνουν έγκυες θα έπρεπε να τρομοκρατούνται με τον κίνδυνο να νοσήσουν και όχι με τον φανταστικό κίνδυνο του εμβόλιου. Ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε το Υπουργείο ούτε βέβαια οι Ιατρικοί Σύλλογοι σκεφτήκαν πως μια εκστρατεία ενημέρωσης θα μπορούσε να σώσει ζωές……..
ΥΓ. Το ότι υπάρχουν γιατροί που λένε ατιμώρητοι ότι τους κατεβεί περιφρονώντας οδηγίες, αποδείξεις, εργασίες τις οποίες προφανώς δεν διαβάζουν η δεν πιστεύουν, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι Σύλλογοι μας είναι βάθια νυχτωμένοι.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

onlarissa.gr